HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.10.07. 19:16 építészke

Kislánya lesz Tücsinek...

Nemrég jelentette be az ismert műsorvezető és férje, hogy babát várnak. Mostanra az is kiderült, hogy Tücsi kislányt hord a szíve alatt. Mindezt egy manapság igencsak népszerű formában, ún. "baby gender party" keretein belül tudták meg, amely eseménynek pont az a lényege, hogy előtte sem a szülők, sem a meghívottak nem tudják, milyen nemű is lesz a szerencsés pár gyermeke. A fiatal vlogger az erről szóló posztjában leírta, hogy tizenhat éves kora óta arra vágyik, hogy édesanya lehessen, és ez az álma most fog beteljesülni. Korábban nem értette, hogy miért alakult úgy mindig az élete, hogy ez ne sikerülhessen, de két évvel ezelőtt ebben a kérdésben is lelebbentette a sors a maga fátylát. Akkor találkozott, ugyanis, Sofron Istvánnal, akinél csodálatosabb társat el sem tud képzelni maga mellé., és aki most egy lánygyermekkel ajándékozta meg őt. Természetesen, mi is nagyon sok boldogságot kívánunk a hamarosan bővülő családnak... (A fotó forrása Aryee Claudia Dedei - ismertebb nevén, Tücsi - Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

tucsinek_es_ferjenek_kislanya_lesz.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt bejelentés esemény család siker gyermek boldogság bejegyzés fiatal oldal babavárás anyaság társ férj kislány forrás tücsi műsorvezetés sofron istván vlogger instagram aryee claudia dedei baby gender party


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3614290573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása