HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.10.05. 19:31 építészke

Családi viszály...

A Nánási-család élete lassan kezd olyan lenni, mint New York maga: sosem alszik. Legalábbis, nagyon sokszor vannak úton Ördög Nóráék ahhoz, hogy kellőképpen fáradtak legyenek, és erről már több korábbi podcast-ben is beszélgettek. Ezúttal egy hajóúton vesznek részt, és Marseilles kikötőjében sikerült lencsevégre kapnia mindenkinek Micit és Vencit, amint az az alábbi fotón is látszik. A fiatal anyuka is fényképezi a gyerekeket, miközben a büszke nagypapa ugyanezt teszi, ezt pedig a profi fotós férj örökíti meg. Lehet, hogy Paliék családja mégsem New York-hoz, hanem a mesebeli répához hasonlít? Mindegy is, a lényeg, hogy különböző szemszögből is szemügyre vehetőek a gyerkőcök a családtagok saját közösségi felületein, és mivel Pali apukájának még nincs Instagram oldala, a meg is született az adekvát kérdés erről: legyen? Szavazni, természetesen, nyugodtan lehet, a végeredményről pedig majd mi is beszámolunk - bármi legyen is az... (A fotó forrása Nánási Pál Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

nanasi_pal_felesege_es_edesapja_fenykepez.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség new york család podcast beszámoló szavazás beszélgetés fotós bejegyzés fiatal kérdés répa oldal profi hajó férj felület nagypapa anyuka forrás végeredmény ördög nóra nánási pál instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5314284249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása