HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.09.27. 14:03 építészke

Őszinte vallomás a gyermekvállalásról...

Vannak olyan kérdések, amelyek a kérdezőknek megunhatatlanok, de a válaszolók azért igencsak unják már ezeket. Ilyen, például, a gyermekvállalás témaköre is, pláne, ha évek után "sem akar összejönni a baba". Nos, ezzel kapcsolatban jelent meg egy ismert heti bulvármagazin mai számában Kis Bernadett és Solti Ádám története, akiknek a bejegyzés elején felvázolt kérdést már nagyon sokszor kellett megválaszolniuk. A mai cikkel szeretnének pontot tenni az ügy végére, amelyben elmesélik, hogy Berninek már volt korábban egy méhen kívüli terhessége, amely állapot szakszerű megszüntetése tovább nehezíti a baba érkezését náluk. Beszélnek még az újságban az elmúlt évek küzdelmeiről, valamint arról, hogy ez a harc sokat mélyített a kapcsolatukon. Még nehezebb lehetett így feldolgozni azt a "Nyerő Páros"-ban, hogy Vasvári Vivien ott tudta meg, hogy újra szülői örömök elé néz Fecsóval. Mi is sok erőt és kitartást kívánunk Ádáméknak a mielőbbi gyermekáldáshoz, és várjuk az örömhírt, ha aktuális lesz... (A fotó internetes forrásból származik, Kis Bernadett Instagram oldalán megjelent posztja szolgált a bejegyzés alapjául.)

terhessegi_teszt_clearblue.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó cikk internet újság bulvár történet magazin szülő terhesség kapcsolat gyermek bejegyzés kérdés örömhír baba erő vallomás oldal válasz őszinteség kitartás forrás ismert instagram solti ádám nyerő páros vasvári vivien kis bernadett


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2814267409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása