HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.09.25. 17:56 építészke

Idén ősszel ők lesznek az átalakulók...

Nem egy új sci-fi-re hívjuk fel a figyelmet ilyen módon, pusztán annyi történt, hogy a TV2 a "Sztárban Sztár" új évadának szereplőit is megmutatta tegnap - a többi új, saját gyártású produkcióval együtt. Ez a műsor fog a legkésőbb elindulni, ennek pedig nincs különösebben misztikus oka, csak annyi, hogy a vasárnap a hét utolsó napja. Nos, ha ezen a tényen sikerült túltenni magunkat, akkor nézzük, kiknek szurkolhatunk október közepétől - a teljességre való törekvés igénye nélkül. A fiatal női szíveket próbálja meg a csatorna megcélozni Freddie-vel, Kállay-Saunders Andrással, Burai Krisztiánnal és Torres Danival. Az örökké fiatal női szíveket Gesztesi Károly és Pintér Tibor környékezi majd meg hétről hétre, az SMS-képes ifjú titánokat pedig Tolvai Reni, Odett, Szőcs Reni és Hien tarthatja lázban. A kicsit idősebb pasiknak Völgyesi Gabi és és Sári Évi lehetnek a befutók, de hogy valójában ki lesz idén a legsokoldalúbb honi előadó, az csak néhány hónap múlva derül ki valójában. A zsűri - mindenesetre - változatlanul szórhatja majd a poénokat, hiszen a jól bevált csapaton (Liptai Claudia, Majka, Papp Szabi, Stohl András) nem változtatott a kereskedelmi televízió. Szóval, pattogatott kukoricát bekészíteni október 14-én estére, amikor is kezdetét veszi az idei házibuliszezon a TV2-n... (A fotó forrása a TV2 hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

sztarban_sztar_versenyzoi_2018_oszen.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tv2 ősz majka műsor bejegyzés fiatal liptai claudia gyártás figyelem televízió hivatalos oldal csapat csatorna házibuli kereskedelmi forrás stohl andrás gesztesi károly produkció előadó szurkoló zsűri sári évi átalakul freddie völgyesi gabi torres dani évad pintér tibor papp szabi hien odett kállay saunders andrás tolvai reni instagram sztárban sztár burai krisztián szőcs reni


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6814262603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása