HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.09.21. 12:50 építészke

Az első közös kép...

Miután - reményeink szerint - mindenkinek sikerült túltennie magát azon, hogy Kulcsár Edina néhány nappal ezelőtt hozta világra első gyermekét, megmutatjuk az első közös képet is a frissen bővült családról. Az egykori szépségkirálynő tegnap osztotta meg Facebook felületén azt a képet, amely a Medox születése utáni pillanatok egyikében készült, és amelyen mindhárman rajta vannak. Korábban azért nem hoztak nyilvánosságra fotókat, mert szerződésben álltak egy heti magazinnal, ahol megjelentek az exkluzív felvételek. Természetesen, szíve-joga mindenkinek eldönteni, hogy ez jó és vállalható megoldás-e (vagy sem) - nem tisztünk állást foglalni ebben. Azóta viszont kiderült az is, hogy Edina császármetszéssel szülte meg kisfiát (e mögött is tud magyarázatot keresni az, aki szeretne), aki 3960 grammal és 57 centisen látta meg a napvilágot. Mivel a fiatal feleség "beépítette" a saját nevébe a férje vezetéknevét, így a babát - hivatalosan - Szabó-Kulcsár Medox-nak hívják. Sok boldogságot kívánunk a családnak... (A fotó forrása Kulcsár Edina Facebook oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kulcsar_edina_elso_kozos_csaladi_fotoja_medox-szal.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó család magazin név döntés facebook szülés szerződés boldogság bejegyzés exkluzív baba oldal férj feleség felület nyilvánosság császármetszés megosztás forrás szépségkirálynő kulcsár edina medox szabó andrás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr814253361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása