HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.09.18. 08:03 építészke

Indul a második évad...

Tegnap volt a sajtóbemutatója a "Korhatáros szerelem" második évadának. A jeles rendezvényen minden érintett ott volt, és interjúk sokaságát adták az érdeklődő újságíróknak. Az még nem publikus a nézők számára, hogy a TV2 sikeres saját gyártású sorozatának újabb szériája mikor kerül pontosan a képernyőre ősszel, de - valószínűleg - a konkurens RTL Klub heti sorozatával fog versenybe szállni. Június végén már írtunk róla, hogy javában zajlanak a felvételek, a rendezői munkákkal pedig azt a Radnai Márkot bízták meg, aki korábban elég viharos körülmények között távozott az MTVA-tól, ahol a "Holnap, tali" című fiataloknak szóló sorozatot rendezte. Nem tudhatjuk, hogy más viszonyok uralkodnak-e a TV2 berkein belül, mint az MTVA-nál, de - vélhetően - stabilizálódik ott a helye abban az esetben, ha ez az évad is hasonlóan jól sikerül majd... (A fotó forrása a sorozat hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

korhataros_szerelem_masodik_evadanak_sajtobemutatoja.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó interjú sorozat rtl klub tv2 sajtó verseny siker rendezvény bejegyzés fiatal bemutató gyártás újságíró rendező hivatalos felvétel oldal rendezés érdeklődés forrás képernyő néző széria évad mtva instagram radnai márk korhatáros szerelem holnap tali


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8014247233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása