HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.09.17. 14:32 építészke

Vadon Jani úszni fog...

A Rádió1 hétköznap reggeli műsorának egyik hangja nemrég kezdett el úszni tanulni, ma délelőtt pedig ismét megosztotta a többiekkel és a hallgatókkal a tanulási folyamatban elért részeredményeit. Jelenleg ott tart, hogy egy foglalkozás alkalmával egyetlen huszonöt méteres hosszt már tud teljesíteni. A szintidőt hagyjuk is figyelmen kívül ebben az esetben, nem lényeges. Balázs és Feri, persze, azonnal elkezdték "cinkelni" Janit a teljesítménye miatt, miközben bejelentkezett Szántó Dávid egykori sportriporter, aki tavasszal jelentette be, hogy felhagy a televíziózással, és inkább bizonyos sporttevékenységek szakmai irányításában vesz részt. A beszélgetésben elmondta, hogy a hamarosan megrendezésre kerülő Úszó Világkupa egyik sztárvendége lesz Erik, az angolna, aki a 2000-es Sydney-i olimpiai úszásával "verte ki a biztosítékot" sokaknál. Polgári nevén Eric Moussambani, tehát, egy hirtelen ötlettől vezérelve együtt úszhat majd hamarosan Vadon Janival a Duna Arénában vagy máshol, mert Sebestyén Balázs szerint, mindketten - nagyjából - ugyanazt a szintet képviselik jelenleg. Az sem utolsó szempont, hogy ebből a "happening"-ből a népszerű tévés nevével fémjelzett műsor is profitálhat, és abban biztosak lehetünk, hogy ez a közös úszás meg lesz szervezve októberben - ha törik, ha szakad... (A fotó internetes forrásból származik.)

vadon_jani_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: sport tévé világkupa tanulás úszás műsor beszélgetés szervezés szakma ötlet eredmény riporter hallgató angolna teljesítmény megosztás foglalkozás sebestyén balázs népszerű happening rádió1 rákóczi feri eric moussambani teljesítés vadon jani sztárvendég szántó dávid duna aréna


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8514245179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása