HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.09.11. 20:10 építészke

Hello, pocak...

Ezt írta legutóbb megosztott képe mellé Tápai Szabina. A posztban a fiatal sportoló örömét fejezi ki annak kapcsán, hogy vannak még olyan ruhák, kiegészítők, amelyekbe a terhessége vége felé is belefér. Természetesen, Kucsera Gábor felesége ezt a mosolygós fotót szponzorációs céllal töltötte fel saját közösségi felületére, de nincs  is ezzel semmilyen probléma, mert biztosan segítséget nyújt sok olyan kismamának, akinek hasonló gondjai vannak, mint neki. "A Nagy Duett" tavaszi évadában is szép sikereket elért celeb anyuka pocakja valóban egyre kerekebb, bár, ez ezen a fehér fal előtt szemből készített képen nem igazán látszik. A megszületendő kislánynak biztosan van még ideje egy kicsit növekedni az édesanyja pocakjában, mert Tápai Szabina - várhatóan - novemberben fogja világra hozni második gyermekét... (A fotó forrása Tápai Szabina Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

tapai_szabina_terhesfotoja.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség celeb sportoló siker terhesség szülés kismama öröm bejegyzés fiatal szponzor mosoly probléma oldal pocak születés feleség felület anyuka megosztás forrás feltöltés kucsera gábor évad tápai szabina instagram nagy duett


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr114236551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása