HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.09.02. 08:48 építészke

Fehérbe borult Budapest...

Nem kell megijedni, nem havazott a magasabban fekvő részeken (még!), csupán annyi történt, hogy csupa-csupa fehér ruhás férfit és nőt lehetett látni a Budai Várban és környékén, mert ott tartották a "Diner en Blanc" eseményét tegnap este. Sokan sznobnak tartják ezt a rendezvényt, amelynek ezúttal második alkalommal adott otthont a magyar főváros. Lényegét tekintve, ez egy különleges meghívásos vacsora, de annál - valójában - sokkal több. Világszerte több tucat országban tartanak hasonló vacsorákat, amelynek alapvető ötlete 1988-ban pattant ki egy francia férfi agyából, de akkor még ő sem gondolta volna, hogy ennek ilyen sikere lehet majd a jövőben. Az étkezés körülményeire (outfit, kellékek, helyszín, stb.) nagyon szigorú szabályok vonatkoznak, és az is természetes, hogy ilyen eseményből honi celebjeink sem maradhatnak ki. Nem is tettek így, szép számmal vettek részt (előzőleg, buzdítottak regisztrációra) a viharral megspékelt vacsorán, amelyről saját közösségi felületeiken is számtalan képet megosztottak. Ezekből szemezgettünk néhányat... (A fotók forrásai Demcsák Zsuzsa, Dobó Ági, Pordán Petra, valamint Szentesi Éva Instagram oldalai, ezek szolgáltak a bejegyzés alapjául.)

diner_en_blanc_resztvevoi_2018.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: budapest fotó közösség esemény celeb francia siker fehér vihar rendezvény szabály regisztráció bejegyzés ötlet vacsora oldal demcsák zsuzsa sznob főváros felület étkezés megosztás budai vár forrás meghívás körülmény pordán petra instagram szentesi éva dobó ági diner en blanc


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr114219395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása