HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.09.02. 12:53 építészke

Görög Zita összegez...

Azt írta legutóbbi posztjában az ismert modell, hogy amióta édesanya, azóta a nagy összegzések nála mindig a nyár végére jutnak, így - sok tekintetben - neki ez az új év kezdete valójában. Az idei nyár élete egyik legfelkavaróbb évszaka volt, sok minden történt vele. A rég feltett kérdésekre válaszokat kapott, és újra tisztán lát az életben. A felesleges terheket elengedte, csak a saját feladataira, felelősségére koncentrál. Ahogy Zita fogalmaz, "az iránytűjét fényesre csiszolta az igazság" (bármit is jelentsen ez, jól hangzik). Valószínűleg, mindannyian szoktunk néha számot vetni az életünkkel, családunkkal, barátainkkal. Ezek elkerülhetetlenek bizonyos időközönként, és akkor - Zitához hasonlóan - lehet szelektálni érzelmi muníciónkat. Nem biztos, persze, hogy erre évente szükség van, ez mindenkinek egyéni megítélésére, élethelyzetére bízandó. Zita a fenti gondolatait egy kissé közeli szelfivel illusztálta, amely - természetesen - a rajongóinak kellőképpen tetszik... (A fotó forrása Görög Zita Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

gorog_zita_iskolakezdes_elott_osszegez.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt élet család gondolat modell érzelem görög zita nyár bejegyzés összegzés kérdés tetszik felelősség igazság oldal válasz barát koncentráció teher évszak rajongó forrás feladat édesanya szelektálás ismert instagram szelfi muníció


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr814219861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása