HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.08.31. 09:09 építészke

Itt az újabb podcast...

Nemrégen felkerült az erre rendszeresített internetes csatornákra Ördög Nóra és Nánási Pál legújabb podcast-je, amelyben - alapvetően - az eddig dugába dőlt terveikről beszélgettek. Azért szerepel az előző mondatban az "alapvetően" szó, mert - szokásukhoz híven - igencsak szerteágazó volt ez a diskurzus is részükről. Azzal indult a beszélgetés, hogy - Nóri után - Pál is átesett egy kisebb betegségen, és kiderült róla, hogy még allergiás is. Ez utóbbi tény, persze, nem igazán zavarja a "podkesztelésben". Valójában, már előző nap szerették volna rögzíteni a felvételt, de annyira nem volt ihletük hozzá, hogy inkább elhalasztották egy nappal. Az új vlog csúszásáért Nóri nem szeretne elnézést kérni, pedig már többször ígérték, hogy hamarosan indulni fog. Arról is hosszabban beszélgettek, hogy milyen gyakran kellene vlogolniuk, illetve "podkesztelniük". Egyetértésre nem jutottak, de elmesélték, hogy a házukkal kapcsolatos építészeti átalakításokkal korábban időben végezte mindkét alkalommal, ezeket pozitív példáknak tekintik. A gyerekek szobájával, illetve kettejük altatásával kapcsolatban már nem keveset vacilláltak, és mivel - általában - együtt alszik a család a szülői ágyban, nemrég kicserélték a korábbi fekhelyüket két darab egymás mellé helyezett dupla ágyra. Így mindenki elfér, és a közös szundizás sem kényelmetlen senkinek. Nóri elmondta, hogy egyre gyakrabban szólítja férjét Palkó helyett Pálnak, és neki nehezebb dolga van, mert a családban nem ő az, aki notóriusan ad mindenkinek beceneveket. Az ismert műsorvezetőnek - egyébként - nagyon komoly fogadalmai, tervei voltak régebben (pl. nem fogják egymás kizárólag anyának és apának szólítani a férjével, nem lesz a nappaliból játszótér, stb.), de ezeket mára már elengedte. Hallgatói kérdésekre is válaszoltak a podcast végén. Így derült ki, hogy Nóri csinos alakja - alapvetően - a genetikának köszönhető, Palkó pedig azt mondta, hogy amíg retus nélküli fotókat tud csinálni a feleségéről, addig minden rendben van. Egy tech-jellegű kérdést is feltett az egyik hallgatójuk, amely kapcsán elmondták, hogyan lettek iPhone-őrültekből Samsung-fanok - a telekommunikációs eszközök világát tekintve. Végezetül egy furcsaság: Palkónak volt egy fekete zoknis korszaka nemrég, amely azóta már átváltott a színes zoknis érába. Hogy mik vannak!!! A podcast-cunaminak folytatása következik - valamikor a közeljövőben... (A fotó forrása a házaspár Instagram oldala, a bejegyzés alapanyaga pedig az általuk - online tartalomként - közzétett beszélgetés.)

ordog_nora_es_nanasi_pal_piros_ruhaban_csinaltak_podcastot.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tartalom internet család podcast gyerek vlog folytatás műsorvezető betegség anya apa alvás online bocsánat technika beszélgetés bejegyzés kérdés zokni felvétel oldal becenév csatorna házaspár válasz férj feleség hallgató cunami terv forrás fogadalom ördög nóra megszólítás nánási pál diskurzus ismert instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3614214201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása