HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.08.30. 16:11 építészke

Plüssmacit szorongat a Terminátor...

Ismét felmerülhet a kérdés (az "On The Spot"-megemlékezés után), hogy mi köze Arnold Schwarzeneggernek egy hazai bulvárbloghoz? Nos, csupán (?) annyi, hogy felajánlott egy általa dedikált plüssmackót a Kárász Róbert nevével (is) fémjelzett társadalmi szervezetnek. A "Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány"-t 2012-ben hívta életre az ismert tévés Törőcsik Mari színésznővel karöltve annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a megváltozott munkaképességűek helyzetére, valamint munkahely-teremtéssel támogassa a fogyatékkal élő személyek társadalmi integrációját. A kezdeményezés példaértékű, azt gondoljuk, az azóta eltelt idő pedig az életre keltőket igazolja. Ennek újabb mérföldköve a volt kaliforniai kormányzó által is aláírt macit, amely hamarosan kalapács alá fog kerülni. Robi megköszönte a közbenjárást Andy Vajnának és feleségének is - remélhetőleg, még a medúzás kaland előtt... (A fotó forrása Kárász Róbert Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

arnold_schwarzenegger_plussmacit_szorongat.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: blog fotó munka maci kormányzat bulvár tévé társadalom bejegyzés figyelem plüss medúza oldal terminátor andy vajna szervezet feleség alapítvány dedikálás forrás arnold schwarzenegger kezdeményezés törőcsik mari mérföldkő fogyaték kárász róbert ismert on the spot instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr114211947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása