HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.08.30. 09:06 építészke

Istenes Bence szerint, ilyen a német "X-Faktor"...

A fiatal műsorvezető nemrég Balázsék élő adásában szólalt meg, mert telefonon felhívták fel. A német Sky1 csatorna tűzte műsorára, ugyanis, a német "X-Faktor"-t, amelynek - köztudottan - Bence az egyik műsorvezetője. A társa az a Charlotte Würdig, akinek a férje, Sido ott ül a zsűriben. A dolog érdekessége, hogy a zenész elképesztő módon hasonlít Rákóczi Ferire, ahogy az a lenti fotón is látható. Az ítészek között szerepel még Thomas Anders is, aki - Bence szerint - teljesen normális, jó arc, és mindent alárendel a munkának és a feladatnak. Németországban - természetesen - sokkal jobban megfizetik a műsorvezetőket, mint nálunk, de a médiapiac sem összehasonlítható a miénkkel. A fiatal apuka azt is elmondta a rádióban Sebestyén Balázséknak, hogy valójában nem tegnap volt az első adás, hanem a hét elején, csak tegnap kerülhetett fel a közösségi felületekre, ezért is "kapták fel" azt a hazai online sajtóterméket kicsit megkésve. Jelenleg Magyarországon tartózkodik a népszerű tévés, aki hamarosan ingázni lesz kénytelen a két ország között, mert itthon is várnak rá televíziós feladatok ősszel, és Németországban is vannak kereskedelmi kötelezettségei a produkcióval kapcsolatban. Annak, egyébként, ebben a szériájában nincs "mentorházas kitekintés", az élő show-k száma is csupán háromra redukálódik majd októbertől. Hosszú évek folyamata volt, amíg a fiatal műsorvezető megkapta ezt a munkát, az UFA segítsége kellett ehhez. Az első show nézettségéről, mivel fizetős csatornáról van szó, nincsenek konkrét adatok, hetek múlva lesznek csak ilyenek. Mindegy is, a lényeg az (ahogy ez elhangzott nem is olyan régen), hogy magyar viszonylatban korszakalkotóvá lett Bence azzal, hogy sikerült elindítania a karrierjét az országhatárokon túl is. Sok sikert kívánunk neki a továbbiakhoz... (A fotó forrása "Balázsék" Instagram oldala, az és az Istenes Bencével folytatott telefonbeszélgetés szolgált a bejegyzés alapjául.)

rakoczi_feri_hasonlit_a_nemet_x-faktor_egyik_zsuritagjara.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó közösség munka rádió nézettség műsorvezető siker piac karrier németország műsor beszélgetés bejegyzés fiatal show kereskedelem oldal fizetés csatorna élő felület apuka forrás feladat produkció zsűri sebestyén balázs széria kötelezettség rákóczi feri rádió 1 istenes bence ítész x faktor mentorok háza instagram thomas anders balázsék


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr314211461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása