HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.08.29. 11:58 építészke

Fuss Nórival...

Újabb nagyobb fába vágta a fejszéjét Ördög Nóra. Az ismert műsorvezető néhány napja elkezdett futni az egyik kereskedelmi üzletlánc jóvoltából, annak szponzorációs felkérésére és edzésterve alapján. Erre a sportra biztatja azóta követőit, és meg is osztott már néhány fotót az erőfeszítéseiről. A legutóbbi ilyen jellegű képe tegnap esti, éppen a TV2-n futó (!) "MasterChef VIP" műsora előtt "jelentkezett be" közösségi felületén, hogy megmutassa, az aznapi penzumot sikeresen "letudta". Nos, Mivel a fent említett produkciót már korábban rögzítették, nincs közvetlen összefüggés a műsor és a futás között, de az tény, hogy aki kitartóan együtt sportol Nórival az elkövetkezendő hetekben, az október elején vele együtt teljesítheti a 10 km-es távot. A lehetőség, tehát, mindenki számára adott, aki nincs eltiltva ettől a sportolási formától, már csak az a kérdés, hogy hányan bírják a fiatal anyuka által diktált tempót. Októberben ez is ki fog derülni... (A fotó forrása Ördög Nóra Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

ordog_nora_futasnak_eredt.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség sport tv2 üzlet műsorvezető edzés műsor bejegyzés fiatal szponzor kérdés futás oldal bejelentkezés felület teljesítmény anyuka kitartás kereskedelmi megosztás terv forrás produkció ördög nóra követő biztatás ismert instagram masterchef vip


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7514210355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása