HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.08.23. 08:04 építészke

A szakítás valódi oka...

Az elmúlt nap egyik nagy durranása az volt, hogy Majka és Curtis előadói pályája kettévált, az ismert rapper Szegeden jelentette be, hogy nem fognak a továbbiakban együtt dolgozni Széki Attilával. Ezt követte tegnap este egy terjedelmesebb írás is Majoros Péter Facebook oldalán, amelyből kiderül, hogy a drog elvette tőle - gyakorlatilag - az egyik családtagját. Az elmúlt években mindent megtett azért, hogy Curtist "visszarángassa" a normális életbe - majdnem minden lehetséges módon. Nála most telt be az a bizonyos pohár, hiszen megannyi ígéretet, fogadalmat hallott már az érintett részéről - hiába. Volt olyan alkalom, amikor nem tudott színpadra állni Curtis, és külföldön is megtalálta a módját annak, hogy "a szenvedélyének hódolhasson". Mivel majdnem húsz család mindennapi megélhetése függ tőlük, ezt nem kockáztathatja a barátjáért, akit még az egyik legnevesebb professzorhoz is beajánlott segítségnyújtás okán. Sajnos, ez sem ért célt, ezért más eszközt nem találván, a szakítás mellett döntött, de - továbbra is - minden jót kíván a barátjának ahhoz, hogy mielőbb "visszatérhessen a jó útra". Mi is ezt kívánjuk... (A fotó forrása Majoros Péter Facebook oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

majka_facebook_profilkepe.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó munka család színpad segítség drog facebook szeged majka bejegyzés szakítás szenvedély oldal rapper pálya barát ígéret kockázat forrás fogadalom előadó curtis széki attila majoros péter


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9614197983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása