HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.07.31. 08:40 építészke

Nincs ideje unatkozni Tatár Csillának...

Az elmúlt napok hírei alapján, azt kell mondjam, igazán "fut" a szekér az ismert műsorvezetővel. Internetes vlogja szépen teljesített eddig, emiatt hamarosan már a második évadot láthatják ebből a Csilla csatornáját követők. Megújult főcímmel és vendégekkel jelentkezik majd, de a lényeg (a kérdések és válaszok) nem változik. Ezen kívül, megkeresték a TV2-től, hogy legyen az ősszel induló "Csak show és más semmi" című produkció egyik szereplője, amely felkérést örömmel vállalt el. Ahogy fogalmaz, igazi komfortzóna kilépés lesz ez neki, hiszen olyan feladatot kell ott majd végigcsinálnia (igazi versenyautós száguldás a cél felé), amelyet eddig kamerák előtt még nem kellett. Az MTVA-nál szintén várja egy-két feladat, ezekről majd később oszt meg információt a rajongóival. És ha a fentiek nem lennének elegek, akkor anyaként és feleségként is helyt kell Csillának - nap mint nap - állnia, szóval, tényleg nincs ideje unatkozni mostanában. Nem is irigyeljük emiatt - de azért egy kicsit mégis... (A fotó forrása Tatár Csilla Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

tatar_csillanak_rengeteg_feladata_van.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tv2 internet vlog műsorvezető anya kamera bejegyzés információ idő oldal unalom csatorna feleség vendég szereplő rajongó forrás főcím feladat produkció évad komfortzóna irigykedés felkérés követő ismert tatár csilla mtva instagram csak show és más semmi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6014157975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása