HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.07.31. 12:17 építészke

Ez volt az eddigi leghosszabb podcast Nánásiéktól...

Igazán "belehúzott" a beszélgetésekbe Ördög Nóra és Nánási Pál. Az eddigi - nagyjából - egyórás anyagokat ezúttal jócskán túlszárnyalták, hiszen 90 perces lett a legutóbbi éjszakai diskurzusuk. Mivel nem átlagos családi életet élnek, ezért azt tervezték, hogy a mindennapjaikról osztanak meg néhány információt az őket követőkkel, de a beszélgetésen - természetesen - sok minden más is szóba került. Jó hír, hogy van már jingle-je a podcast-nak, ez szintén bemutatásra került. Kiderült, hogy Nóri nagyon sok elfoglaltságot tervez be maguknak, amelyeket - elvileg - egyeztet a férjével, de ezek - általában - hamar "kiröppennek" Palkó fejéből. Ezért tette szóvá az ismert fotós, hogy "Apa semmi" bejegyzéseket is szeretne látni ezentúl a felesége által szerkesztett excel-táblázatokban, amelyeket - egyébként - Nóri egyszerűen imád készíteni. A népszerű műsorvezető már januárra írja be a közös naptárba a programokat, de mindezek ellenére, nem panaszkodnak, mert nem gondolják, hogy lenne rá okuk. Válaszoltak kérdésekre is, amelyek a múlt heti felhívásuk után szép számmal érkeztek hozzájuk. Kiderült, hogy az utazásaikban az elindulás a legnehezebb szakasz, amit szeret az ember csinálni, azt csinálja anélkül, hogy várna arra, hogy felfedezzék, Egyiptomban még nem jártak, de felírták a bakancslistájukra, amennyi idejük van, annyira tudatosan építik a Youtube-csatornájukat, nem félnek a megcsalástól, mert a kapcsolatuk biztos alapokon nyugszik, hamarosan újabb vlogjuk fog indulni, és nekik is vannak példaképeik. A beszélgetés többi részét meg lehet hallgatni az interneten, jövő héten valamikor pedig folytatása következik a podcast-cunaminak... (A fotó forrása a házaspár Instagram oldala, a bejegyzés alapanyaga pedig az általuk - online tartalomként - közzétett beszélgetés.)

ordog_nora_es_nanasi_pal_kozos_fenykepe_a_podcasthoz.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tartalom család podcast youtube naptár műsorvezető program online beszélgetés fotós bejegyzés bemutató információ kérdés táblázat oldal felhívás példakép panasz házaspár válasz férj feleség megcsalás be hallgatás megosztás elfoglaltság jingle ördög nóra népszerű bakancslista követő nánási pál diskurzus ismert instagram apa semmi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9614158033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása