HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.07.28. 17:33 építészke

Megszületett Kutai Kinga kisfia...

A "Való Világ"-ban tűnt fel Kutai Kinga, aki a műsor után egy évig a széria nyertesével, Attilával járt. Ennek a kapcsolatnak vége lett, és az igazi boldogság csak ezt követően talált rá a fiatal lányra, hiszen tegnap éjjel megszületett első gyermeke. Közösségi oldalán mutatta be nemrég Benettet, aki gyönyörű, erős és egészséges kisfiú. Ahogy fogalmazott a posztban, az anyaság a legcsodálatosabb feladat, amit valaha kaphatott az élettől. Furcsa módon a bejegyzés "második" köszönete édesanyjának szól, aki a terhessége alatt végig velük volt, hitt bennük, és nem engedte el egyetlen percre sem a kezüket. Ezért gondolja azt a fiatal anyuka, hogy neki van a legcsodásabb édesanyja, kisfiának pedig a legjobb nagymamája. Ezúton kívánunk sok boldogságot, örömöt és jó egészséget mindkettőjüknek... (A fotó forrása Kutai Kinga Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kutai_kinga_kisfia_megszuletett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség élet terhesség szülés egészség kapcsolat öröm műsor boldogság bejegyzés fiatal hit köszönet oldal születés anyaság anyuka kisfiú forrás feladat győztes való világ édesanya széria instagram kutai kinga


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5114151311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása