HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.07.28. 11:43 építészke

Különleges fotót posztolt a népszerű színésznő...

Ritkán mutatkozik egy képen Görgényi Fruzsina a párjával. E mögött - valószínűleg - közös döntés áll, de vannak, természetesen, kivételek. Ilyen volt a múlt hét vége is, amikor Vastag Csabával együtt látogattak el a Mercedes Benz partijára, amelyet a 33. Magyar Nagydíj előtt rendezett meg a világhírű istálló. Fruzsináékon kívül más ismert emberek is részt vettek ezen a rendezvényen, persze. Az is elképzelhető ám, hogy a fiatalok úgy gondolják, a közösségi felületeik arra valók, hogy a saját életüket, munkásságukat megmutassák az őket követőknek, nem pedig párkapcsolati oldalak ezek. Azért az egyértelműen látszik a közös fotón, hogy nagyon boldogok mindketten, és az ismert énekest még az sem zavarja, ha a párja néha-néha fürdőruhában mutatja meg magát. Ezúttal erről szó sem volt, hiszen hófehérben jelentek meg a partin, amihez Fruzsina a "hesteg"-ek is hozzáigazította szorgalmasan... (A fotó forrása Görgényi Fruzsina Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

gorgenyi_fruzsina_es_vastag_csaba_kozos_kepen_mosolyognak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség élet munka énekes döntés rendezvény boldogság bejegyzés fiatal színésznő parti párkapcsolat oldal pár felület istálló magyar nagydíj forrás népszerű mercedes benz fürdőruha különlegesség követő ismert vastag csaba instagram hesteg görgényi fruzsina


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6114151077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása