HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.07.26. 12:10 építészke

Helyszíni fotó a vitorlások versenyéről...

Sokan sokféle információt osztanak meg a híres Kékszalag versennyel kapcsolatban, amely jelenleg is tart a Balatonon. a jubileumi 50. összecsapást élőben is lehet követni bizonyos online felületeken, és néhány ismertebb honfitársunk is megoszt erről fotókat, tartalmakat. Közéjük tartozik Dobó Kata is, aki legutóbbi fényképén elnézést kér, hogy már megint balatoni fotót oszt meg, de imádja a "magyar tengert" - még akkor is, ha csupán egyetlen napra sikerült lejutnia oda. A feltöltött képé hátterében a vitorlásverseny résztvevői láthatóak - természetesen, nem kézzel fogható közelségben. Az is kiderül még a posztból, hogy imádja a rajta lévő ruhát, amely - egyébként - egy fiatal magyar divattervező hölgy munkája. A rövid tavi kiruccanás oka, hogy Katának nyáron is van elfoglaltsága, mert - többek között - forog éppen a "Korhatáros szerelem" második évadja, amely ősszel lesz látható - tervezetten - a televízióban... (A fotó forrása Dobó Kata Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

dobo_kata_a_balatonnal_nezi_a_kekszalag_versenyet.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt balaton verseny online ruha dobó kata bejegyzés fiatal forgatás televízió oldal élő vitorlázás felület kékszalag divattervező megosztás forrás feltöltés imádat évad összecsapás ismert magyar tenger instagram résztvevő korhatáros szerelem kirccanás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1214145495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása