HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.07.24. 09:39 építészke

Folytatódott az előző podcast témája...

Ördög Nóriék legutóbb a meddőségről beszélgettek egymással, és ezt a témát a mai podcast alkalmával folytatták - meghallgatva a sok hallgatói kérést. Az elején, természetesen, kicsit elkalandoztak a gondolataik (ahogy az előzőekben is), de néhány perc után már a felvezetett téma volt a diskurzus tárgya. Nóri elmesélte, hogy mennyire nem a szokásos "felkészítő" eljárás előzte meg Mici érkezését, és azt is, hogy a Palkó szervezte születésnapi párizsi út során a müncheni repülőtéren végezte el a tesztet, amelynek pozitív lett az eredménye. Vencit már nem tervezték ilyen tudatosan, Nóri egyszerűen ugyanazt az éhséget érezte egyik reggel, mint a Micivel való terhessége idején, vetetett is egy tesztet a barátnőjével, de nem csinálta meg, csak egy kis idővel később. Ez decemberben volt, amikor a férje éppen a városban dolgozott, Micivel elment elé autóval (kalandos körülmények között), és ott derült ki az újabb babavárás ténye, bár, erre mindketten máshogy emlékeznek. Volt baby gender party is, és az ismert fotós azt is elmondta, hogy a szülést apakánt nem szabad kihagyni, mert egy életre szóló élménytől fosztja meg magát az ember, ha így tesz. A végén, kérdéseket és témajavaslatokat is elemeztek egy kicsit, Palkó beszélt a stúdiójáról, ezt Nóri egészítette ki többlet-információkkal. Ígéretük szerint, lesz folytatása - nagyjából - egy hét múlva a podcast-nek, de akkor már újabb témát fognak kibeszélni - várhatóan, azt is valamikor hajnaltájban... (A fotó forrása a házaspár Instagram oldala, a bejegyzés alapanyaga pedig az általuk - online tartalomként - közzétett beszélgetés.)

ordog_nora_es_nanasi_pal_podcastet_inditott.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó teszt tartalom születésnap podcast folytatás gondolat online terhesség szülés beszélgetés bejegyzés december információ oldal tervezés babavárás hallgató téma repülőtér stúdió forrás ördög nóra körülmény diskurzus instagram baby gender party


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1914134931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása