HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.06.15. 13:35 építészke

Majka édesanyja feladta a harcot...

Nemrégen élőben jelentkezett be a Facebook-on Majoros Péter abból az alkalomból, hogy megköszönje rajongóinak azt a kitartást és szeretetet, amelyet eddig kapott, és vezetés közben visszaidézte az elmúlt éveket, amíg eljutott idáig. Azt is, amikor könnyebb időszaka volt, és azt is, amikor nehezebb. Ahogy fogalmazott, mindig túl kellett élnie, és nem az a típus, aki mindenről beszámol a közösségi oldalán. Arról sem írt ott eddig semmit, hogy édesanyja néhány héttel ezelőtt feladta a betegséggel szembeni harcot. Az elmúlt évtizedekben súlyos és hosszú küzdelmet folytatott, amelyet ezúttal, sajnos, nem ő nyert meg. Ezt a harcot csak azok érthetik igazán, akik közeli hozzátartozójukkal már átéltek ilyet, és sok esetben megváltásnak tűnik ezekben az esetekben az elmúlás. Majka is utalt erre élő bejelentkezésében néhány perccel ezelőtt. Őszinte részvétünket fejezzük ki ezúton neki és a családnak, valamint sok erőt, kitartást kívánunk az elkövetkezendő időszakhoz, amelyet a rajongók szeretete - talán - kicsit meg tud könnyíteni. Legközelebb ma este a Budapest Parkban... (A bejegyzés témája miatt a szavazás elmarad.)

stilusos_majka_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: közösség család halál szavazás harc facebook majka köszönet erő oldal részvét élő bejelentkezés küzdelem kitartás rajongó elmúlás visszaemlékezés édesanya időszak majoros péter budapest park


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4514050362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása