HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.05.03. 11:57 építészke

Ákos50 Győrben...

Harsányi Levente szokta az Instagram-on megjelenő tartalmai mellé írni, hogy #nemdivatahashtag (természetesen, "hesteggelve"). Azt nem tudom, hogy valójában divat-e a "hesteg", de az biztos, hogy divat a #tbt (természetesen, "hestegelve"). Ez jelenti a pozitív visszaemlékezést, visszatekintést valamely múltbéli történésre, fontos eseményre. "ThrowbackThursday" az eredeti kifejezés, és még autentikus is vagyok - csütörtök lévén. Nos, én ezúttal akkor "#tbt-znék" egy kicsit (természetesen, "hestegelve"). Szombaton volt szerencsénk részt venni a feleségemmel az Ákos50 turné egyik állomásán - történetesen, Győrben. Az Audi Aréna csordulásig megtelt, a hangulat remek volt, köszönet érte az alkotóknak és a nézőknek. A kezdeti visszafogottság a második rész elejére már eltűnt (több okból volt kétrészes az előadás), és a végére valódi tombolássá alakult a koncert. Ákos azt írta az erről megosztott fotója mellé az Instagram-on, hogy rég látott ilyen hangulatot az Audi Aréna, és ezt köszönik mindenkinek. Mi pedig az élmény Ákosnak és csapatának... (Azóta már az előadás Londonban is volt, szombaton pedig Veszprémben robbanhat fel az ottani sportcsarnok, ha a nézők is úgy akarják.)

akos50_koncert_gyorben.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tartalom koncert előadás audi london alkotás győr ákos veszprém élmény feleség harsányi levente állomás megosztás turné visszaemlékezés sportcsarnok aréna néző teltház tombol instagram throwbackthursday ákos50 nemdivatahashtag


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2313889254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása