HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.05.02. 18:44 építészke

Ünnepeljük együtt Bereczki Zoltánt...

Ezúttal azért, mert ma van a születésnapja. 42 éves lett ő, költemény emiatt nem született, tudomásom szerint. E bejegyzés viszont igen, amelyben röviden megpróbálom összefoglalni, amit tudni érdemes róla. Az énekesként és zenei producerként szintén ismert színész 5 és 10 éves kora között versenyszerűen úszott a Vasas-ban, majd kajakozott az MTK-ban. A középiskola ideje alatt került Toldy Mária énektanárhoz, ezt követően 2001-ben végzett a Színház- és Filmművészeti főiskola operett-musical tanszakán. Ugyanebben az évben jelent meg első szólólemeze. Több CD elkészítésében is részt vett producerként. 2007-ben fellépett az MTV "Csináljuk a fesztivált" című műsorában, amelynek egyik sorozatát meg is nyerte. 2011-ben a TV2 csapatának tagja lett, és ott olyan produkciókban vett részt, mint "A Nagy Duett" vagy a "Megasztár 6". A "Sztárban sztár" című show-ban versenyzőként sikerült nyernie, majd átült a pult másik oldalára, és több évadon keresztül erősítette az aktuális zsűrit. 2012-től a Centrál Színház tagja, ahol nagy sikerrel "fut" egy korábbi bestsellerből színpadra állított thrillerje "A lepkegyűjtő" címmel, amelynek címszerepét alakítja - zseniálisan. A darab már a 150. előadáson is túl van. Magánéletét áttekintve, 2005-ben feleségül vette Szinetár Dóra színésznőt, akivel egy közös lánygyermekük született - igaz, a kapcsolatuk időközben zátonyra futott. Megannyi szerepben tűnt fel a színpadon, sok szinkron- és filmszerepe volt eddig is, valamint sok díjat besöpört pályafutása alatt. Legutóbb Ábel Anitának adott interjút a színésznő Youtube-csatornáján - érdemes azt is megnézni. Boldog születésnapot kívánok... (A fotó néhány hete került fel saját közösségi felületére.)

bereczki_zoltan_42_eves_lett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: születésnap sorozat film sport megasztár tv2 színpad mtv youtube előadás színész énekes ünnep szerep lemez ábel anita gyermek bejegyzés versenyző show csatorna feleség operett produkció zsűri bereczki zoltán évad centrál színház csináljuk a fesztivált nagy duett színház és filmművészeti főiskola lepkegyűjtő sztárban sztár


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6513886880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása