HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2017.11.18. 20:38 építészke

A legbefolyásosabb nő...

Eddig ez a mai nap - úgy tűnik - nem arról szólt, hogy bárki is "lájk-vadász" képet osztott volna bármelyik közösségi médiafelületen, de azért találtam egy figyelemre méltó posztot. Igaz, ez a tegnap estéről szól, és egy kimondottan nem "lájk-vadász" médiaszemélyiség profilján lehet rábukkanni...

D. Tóth Kriszta a Marketing&Media magazin által felkért 20 fős szakmai zsűri szerint a 4. legbefolyásosabb ember lett a magyar online piacon. A nők között pedig az első. Ehhez nem kellene semmi mást hozzátennem, mint azt, hogy gratulálok. Ennél én mégis kicsit jobban beleástam magam Kriszta munkásságába, aki jó vezető lévén azonnal a csapatának ajánlotta ezt a díjat, akikkel együtt építi a WMN magazint. Ennek az online tartalomnak az alapító-főszerkesztője az ismert újságíró, aki 1975. február 1-jén Kaposváron pedagógus családba született. Nagynénje Kútvölgyi Erzsébet színésznő, testvére D. Tóth András műsorvezető. Első férje Hesz Máté vízilabdázó volt, de az a kapcsolat 2005-ben véget ért. Második férje Alex Poulson angol reklámszakember, akitől ugyanezen év októberében megszületett kislánya, Lola. Kriszta a kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumban tanult, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatója volt, ahol elvégezte a média szakot, angol nyelv és irodalomból pedig mesterfokú diplomát szerzett. 1997-től a TV3-nál dolgozott, 1999-től pedig az RTL Klub-nál volt szerkesztő-riporter-műsorvezető. 2004 júniusától majdnem három éven át volt a köztévé brüsszeli tudósítója és irodavezetője. 2006 és 2011 között a Nők Lapja című hetilap publicistájaként is tevékenykedett. 2001 októberében saját műsora indult "DTK - D. Tóth Kriszta Show" címmel, amelynek 2013 év eleji felmondásáig a háziasszonya volt. Ugyanebben az évben írta meg első regényét, majd egy évre rá a "Húszezer éjszaka" című művét. 2015 márciusában indította el a WMN-t. 2014. február 5-én hivatalosan is kinevezték az UNICEF magyarországi Nagykövetévé, jelenleg ő az egyetlen, aki betölti ezt a tisztséget. Érdekesség, hogy nevében a „D” gyermekkori becenevéből (Duci) származik, mert amikor képernyőre került, már volt egy Tóth Krisztina nevű költőnő. 2009-ben "Az év médiaszemélyisége" lett. Akkor első alkalommal kapta nő ezt a titulust, majd tavaly a Forbes magazin őt választotta a 8. legbefolyásosabb magyar nőnek a médiában. Ezt a saját rekordját sikerült most megdöntenie Krisztának, amelyhez még egyszer gratulálok...

d_toth_kriszta_elismerese.jpg

2 komment

Címkék: média poszt közösség regény televízió csapat személyiség befolyás d tóth kriszta lájk munkásság d tóth andrás wmn magazin


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1213307395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Belzebubo 2017.11.19. 13:03:33

Bocs, de olvasva az önéletrajzát, nekem akkor is csak egy celeb a sok közül, na egy fokkal jobb, VV Akárki

Duplaxiii 2017.11.19. 13:17:56

Abban az esetben lenne csak az, ha kizárólag magyar, médiaszereplő, celebalapú, feminista kategóriát vizsgálnánk.
Már ha csak az első kettőt néznénk, a hölgy az első 1000-ben nem lenne.
Ha a "magyart" kikapcsoljuk, a nem mérhető kategóriába zuhanna.
Tehát a hölgy a saját pici szemétdombján valóban a vezér "kakas".
Ha minden kategóriát kikapcsolok, akkor csak egy önmagát felsőbbrendűnek képzelő, kinyilatkoztató, sokszor kirekesztő átlagos mai nőt kapunk.
Számomra mint ember elfogadhatatlan, megpróbáltam megnézni műsorait, de perceket bírtam, nem szeretem a külsőségekkel operálókat (érdemes figyelni az autós műsorait, ahogy vezet... Ezer ilyen nőt ismerek, és ők büszkék arra, hogy bénák az utakon, mert neki ez JÁR!!!! NŐK! És SZÉPEK!), mert nem valós hanem hazug síkon működnek.
De OK, a hölgy a mai marketingalamú internacionalista, globalizációs, internetalapú, aktiviste jellemű modern és trendi nő, megvan a saját halmaza.
Egyszerű szabály is fel lehet állítani! Mindenki gondolkozzon el, a hölgynek az ő sorsára van-e ráhatása?
Az egyémre NULLA, tehát semmiféle befolyásolási hatalmat nem tudok hozzárendelni...
Az a befolyásos, aki a társadalom meghatározó részére olyan hatással lehet, ami befolyásolja azok életét.
A hölgy kinek és miben befolyásol? Ha nincs a képernyőn? Mikrohalmaz hiányolja, ha nem aktivista, a saját hű híbei hiányolják.
A szomszédban a Marika néni azt semtudja, létezik-e a hölgy. A nyugdíjára, betegségeire semmi hatással nincs a hölgy, a idős néni meg valószínűleg a partvissal zavarja le a gangról, ha ott egy globalista feminista agitációval kopogtatna.
(Nélam a Puzsér-vitában megmutatta "értékeit"... törtető, követelőző, kirekesztő és véleményét másokra erőltető nőt láttam a képernyőn...)
süti beállítások módosítása