HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2013.09.06. 07:21 építészke

ELKÉPESZTŐ!!! - Újra szerelmes az ismert színésznő...

Liptai Claudiával mindig történik valami... Próbál boldog lenni, de erre sokszor nem ad neki maradéktalanul esélyt az élet... Úgy tűnik, ezúttal jól választott...

Liptai_2.jpg

Sokan azt gondolták, hogy Gesztesi Károllyal fogja leélni az életét a TV2 egyik meghatározó arca, majd a válása után Daróczy Dáviddal járt... A volt kormányzati szakember öngyilkossága után a 'Mokka' szerkesztőjét sodorta elébe az élet, akivel szintén nem lett tartós a párkapcsolata... Most egy nála 14 évvel fiatalabb férfival "kavar", akinek az életében ő az első számú idol... A 26 éves Benjáminnal kapcsolatban a színésznő két dolgot hangsúlyozott ki nemrég: az egyik a szeretet, a másik pedig a függetlenség... Claudia most először érzi azt egy kapcsolatban, hogy nem kell másodhegedűsnek lennie, nem kell senkinek sem megfelelnie, nem kell elvtelen kompromisszumokat kötnie... Igaz, fentiekről eddig csak ő tehetett, hiszen az útjába kerülő férfiak többsége családban élt, ahonnan ő szakította ki őket... Jelen esetben, semmi ilyesmiről nincs szó, és ez lehet a kulcsa a későbbi, hosszabb távú közös boldogságnak is... Hiába magabiztos és határozott a színpadon és a képernyőn a celeb anyuka, a magánéletben igenis kell mellé egy erős kezű férfi... Édesapjával megromlott a kapcsolata, így a biztos családi háttérre sem támaszkodhat... Kérdés, hogy a fiatalembernek meddig fog imponálni az, hogy egy sok férfi által körülrajongott nővel éli mindennapjait???

Azt hiszem, hogy Claudia nem igazán tudta feldolgozni, anno, hogy ismert ember lett... Nem készült fel arra a nagy sajtóérdeklődésre, amely ezzel a "titulussal" jár, és sok esetben csak sodródott az árral... A bulvár szakmunkásai pedig - minden esetben - könyörtelenül kihasználták azt, hogy megsebezzék a színésznőt... Sokan nem gondolják, mekkora nyomás nehezedik néhány ismertebb televíziós emberre, amikor egy-egy új műsor kapcsán elindul az "érdeklődés-cunami"... Ha ezek mellé az adott személy még néhány magánéleti morzsát is szór a közönségnek, máris sokan azt érzik, gátlástalanul vájkálhatnak bárki mindennapjaiban... Ez egy ideig akár még imponáló is lehet, de hosszú hónapokon és éveken át idegileg kimeríti az embert... Akkor pedig - sok esetben - megjelenik az alkohol, a gyógyszerek vagy a józan ámokfutás, amely nem vetít jó fényt az alanyra... Azt gondolom, Claudia esetében is hasonlóról lehet szó... Nem valószínű, hogy minden róla szóló újságcikket és lejárató anyagot tudatosan írt meg, vagy készített el, sokkal inkább felhasználták az ismertségét a nagyobb példányszám vagy a több letöltés eléréséhez... Neki pedig még jó arcot is kellett vágnia mindehhez, hiszen mégiscsak ő a Liptai Claudia... Fenti történethez pedig még egy gondolat: csak remélni lehet, hogy a kapcsolata Benjáminnal valóban tartós lesz, de ha elkezdi őket "szekálni" a bulvár, akkor annak nem biztos, hogy gyümölcsöző lehet számukra... Szóval, hírzárlat, boldogság, megértés, empátia és türelem!!! Akkor tuti a magánéleti siker!!!

A végére pedig néhány remek tanács az olvasóknak: harcoljanak a kilók ellen dekákkal, érdeklődjenek a világ dolgai iránt, de ne higgyenek el mindent, amit az újságokban olvasnak!!!

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 celeb újság bulvár siker gondolat szerelem kapcsolat boldogság liptai claudia színésznő mokka televízió magánélet érdeklődés szerkesztő személyiség gesztesi károly ismertség daróczy dávid


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr235563293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása