HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2013.03.16. 06:57 építészke

Egy énekes naplójának margójára...

Közel 40 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Szécsi Pál életének néhány eddig feketének tudott foltja kifehéredjen, és feltárulhasson egy valóságos dráma... Két bulvár-magazin is hétről-hétre foglalkozik az énekes életével és halálával...

Szécsi_Pál.jpg

Ami még régóta tudható, hogy a népszerű énekesnek nem volt könnyű élete... Nagy szerelme, Domján Edit öngyilkossága után ő maga is ezt a módját választotta annak, hogy befejezze földi létét... Szécsi Katalin házának tavaly év végi leégéséig, majd decemberi haláláig senki sem mert beszélni a család drámájáról, azóta azonban megeredtek az érintettek nyelvei... Sokat tudó ismeretlenek jelentek meg, és az üszkös romok között is maradtak használható iratok, amelyek rávilágítanak egy nehéz sorsú fiatalember mindennapi küzdelmére a megélhetésért, a szeretetért és az elfogadásért... Olyan dolgokért, amelyekért sokan nap mint nap szintén küzdenek - több-kevesebb sikerrel...

Addig, amíg az ismert énekes eljutott a világot jelentő deszkákig, hosszú és gyötrelmes volt az út... Olyan édesanyát kapott, ugyanis, aki nem törődve vele és nővérével, elhagyta az országot, és Amerikába költözött... Ott is folyamatosan a szerelmet kereste, végül mégis egyedül halt meg néhány évvel ezelőtt... Klára asszony disszidálása után a két gyermek önálló életet kezdett élni, a kis Palika azonban nem viselte jól édesanyja "elvesztését"... Olyannyira, hogy beteg lett, és lebénult... Magyarországon maradt nagymamája pedig a kórházba sietett, hogy világgá kürtölje: dobják ki a kórteremből a szimuláns fiút... A nagyi - egyébként - sohasem fogadta be unokáit, édesanyjuk pedig sosem tért vissza Magyarországra... Szécsi Pálból először keresett modell, majd táncdalénekes lett... Azt, persze, nem tudni, hogy a gyermekkori sebek mennyire maradtak meg a lelkében - erre csak a 8 db öngyilkossági kísérlete lehet a magyarázat, melyek közül az utolsó, sajnos, sikerrel járt...

Érdekesség a sztoriban, hogy Katalin nővére éppúgy elhagyta gyermekét, ahogy azt vele tette egykoron az édesanyja... Hagyatékát sem rá hagyta, hanem ismeretlen személyekre és Gergely Róbertre... Természetes a kérdés, hogy milyen anya az olyan, aki nem viszi magával a gyermekeit, és nélkülük hagyja el lakhelyét - pláne, akkor, ha megtehetné, hogy velük maradjon??? Szerintem, semmilyen... És milyen nagymama az olyan, aki azért rohan be a kórházba, hogy lejárassa unokáját anélkül, hogy az rosszat tett volna vele vagy ellene??? Szerintem, semmilyen... Sajnos, ilyen "semmilyen családból" kellett származnia a tehetséges Szécsi Pálnak, és még így is elérte az életben azt, amiről mások csak álmodhatnak... Nyitott kérdés, hogy milyen karrier állhatott volna mögötte, ha rendes famíliából ered??? Erre már sosem kaphatunk választ... Ugyanúgy, ahogy sok-sok olyan kérdésre sem, amelyeket csak Szécsi Katalin tudhatott, és magával vitt a sírba...

A végére pedig néhány remek tanács az olvasóknak: harcoljanak a kilók ellen dekákkal, érdeklődjenek a világ dolgai iránt, de ne higgyenek el mindent, amit az újságokban olvasnak!!!

9 komment

Címkék: bulvár magyarország énekes halál magazin modell anya karrier öngyilkosság gyermek napló sztori szeretet dráma küzdelem népszerűség megélhetés domján edit szécsi katalin szécs pál


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr695131886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unagig 2013.03.16. 16:06:18

Ebben mi a titok? Ezeket eddig is tudtuk.

Uglee · http://nagydobraverem.blog.hu 2013.03.16. 17:05:12

Azt ugye tudod, hogy attól, hogy "!!!", meg "???", még nem lesz nagyobb nyomatéka a mondandódnak?

Mrs.Columbo 2013.03.16. 17:09:23

Azt még meg tudtam volna bocsátani, hogy olyan infók vannak, amiket kb. 10 évvel ezelőtt már mind hallottam egy Szécsi Pár életéről szóló műsorban.
De az utolsó pár szánalmas, kommentvadász mondatot, na azt nem.

belagezabela 2013.03.16. 17:46:41

Hú micsoda titkok.
A következő az lehetne, hogy Ruttkai Éva nagy szerelme Latinovits Zoltán volt.
Esetleg fordítva.

micsoda? 2013.03.16. 17:47:43

Szeretem a hangját, a dalokat amiket énekelt. A primitív magyar, beszólásaival /mamaként gúnyolták a szerelmét/ hozzájárult mindkettő öngyilkossághoz.
Hogy kerül a csizma az asztalra mondhatnám, a poszt utolsó soraira. Méltatlan.

_Molly 2013.03.16. 19:37:39

@Uglee: "!!!", meg "???"

Nem beszélve a rengeteg "..."-ról...

Nagyon gagyi írás lapos gondolatokkal.
@micsoda?: Tényleg méltatlan Szécsi Pálhoz: a tehetséges énekeshez, és az egész életében depresszióval küzdő emberhez.

rug82 2013.03.16. 20:43:36

"Fekete Pákó testszíne csak a kiváltságosoknak adatott meg!!!"

Na, ezért nem szeretnék én "kiváltságos" lenni!!!
Egy ilyen majommal semmiféle közösséget nem vállalok!

molnargoreny.blog.hu/2008/02/01/pako_reloaded

cukorrépa 2013.03.17. 00:03:55

ez egy kicsit kemény volt.
sőt: volt... ... ... ...

2013.03.17. 08:31:32

Egyetértek azokkal, akik azt írták, ebből a blogbejegyzésből semmi olyasmi nem derült ki, amit ne tudnánk már hosszú évek óta Szécsi Pálról. Még azt se tudtuk meg, hogy miféle naplót emleget a szerző a címben.

„Szécsi Katalin házának tavaly év végi leégéséig, majd decemberi haláláig senki sem mert beszélni a család drámájáról...”

A 80-as években megjelent Zenészballada című könyvben azért többen is mertek beszélni Szécsi tragédiájáról. Tévéműsor is foglalkozott vele, nem is egyszer. Mindazonáltal ez alapvetően mégiscsak egy családi dráma volt, és a család akkor még élő tagjainak (például Szécsi Katalinnak) jogukban állt eldönteni, mit visznek ebből a nyilvánosság elé.

Hogy milyen gondolatmenet alapján került a szöveg végére Kiszel Tünde és Fekete Pákó, azt szintén nem értem. Mindazonáltal úgy gondolom, azok, akik folyton az ilyen kaliberű „hírességekkel” foglalkoznak, azok a saját érdeklődési körüket és ízlésvilágukat is elég szépen belövik ezzel.
süti beállítások módosítása