HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2011.08.13. 05:35 építészke

ÁTVÁLTOZÁS!!! - A szemünk előtt nő fel az ismert zenei producer kislánya...

Azok, akik nem hittek a hazai szépségverseny-guru gyermekében, most alaposan táthatják a szájukat... Hiszen Fásy Ádám lánya, igaz, még nem nőtt fel, de interjút adni már profi módon tud... Legutóbb a www.velvet.hu szólaltatta meg az ifjú énekesnőt, aki minden kérdésre választ adott... Szemezgessünk ebből egy csokorra valót!!!

Zsüliett szerint minden gyermeket becéznek kiskorában, így történt ez vele is... (Sőt, velem is!!!) Ő azonban mára már felnőtt (13 éves!!!), ezért nincs szüksége a becézésre... Ennek köszönhető, hogy Zsülikéből Zsüliett lett a neve, amely eredetileg is volt... (Ezek szerint, Fehér Anettka sosem nő fel, mert kikéri magának az "Anettezés"-t...) Kiderült továbbá a beszélgetésből, hogy neki is vannak barátai, akikkel ugyanúgy el szokott menni "plázáz"-ni, vagy akikkel ugyanúgy chat-el, mint a többi vele egykorú fiatal... (Még szerencse...) Igaz, hogy nemrég ballagott, de ezt is csak azért, hogy ne 19 évesen kelljen majd befejeznie a tanulmányait, hiszen külföldön szeretne tölteni egy évet... (Arról nem szól a fáma, hogy mivel szeretné múlatni ott és akkor az időt...)...

Szerinte, magániskolába járni nem flancos dolog, mert számos ismert szülő gyermeke volt a társa ebben a képzési formában... Ott nagyobb odafigyelést kapnak a gyermekek, hiszen egyedüli diákként foglalkoznak velük a tanárok... Ja, és ezeknek az iskoláknak külön díja van, de szerencsére a szülei tudják finanszírozni az oktatását... (Megjegyzem, pont az előbbiek miatt flancos dolog a magánsuli, de ezt most hagyjuk!!!) Jóllehet, egy év alatt két év tananyagát szívta magába, de ttől még nem tartja magát csodagyereknek... (Én sem őt...) Szabadidejében naponta zongorázik, és énekelni tanul... (Ráfér a lányra...) Emellett, szeret segíteni az apukájának a főzésben, augusztus végén pedig önálló albummal örvendezteti meg a rajongóit... (Húúú!!!)

Verebes István kifakadásán nem lepődik meg, és gyermekként nem veszi fel a versenyt a felnőttek sárdobálásában... Örül neki, hogy apukája megvédte őt, de a bazitai Darth Vader véleménye amúgy sem hatotta meg... (Mindenki azt gondol róla, amit szeretne...) Előbbiek miatt nem is haragszik igazán a Mikroszkóp Színpad egykori igazgatójára, hiszen ő arra koncentrál, hogy megvalósítsa álmait... Ezek között szerepel az is, hogy orvos legyen... (Legláabb, lesz valaki, akinek nincs szüksége paraszolvenciára...)

Elképzelhetőnek tartja, hogy a szülei nyomdokaiba lépjen, de erről - szerinte - még korai beszélni... (Hátha, addig megszűnik a 'Zeneexpressz'...) Minden nagyobb koncerten ott van (Demjén Ferenc, Tom Jones, Katy Perry), mert édesapja elviszi oda, ahova szeretné... Tehetségkutató versenyen pedig nem szeretne indulni, hiszen neki van lehetősége megmutatni önnön magát... Ezeket a viadalokat pedig azoknak találták ki, akik hozzá hasonlóan tehetségeket, de lehetőségeik híján vannak... (Lásd Vastag Csabát és Tolvai Renit - már, ami a tehetséget illeti...)

Fentiekből látszik, hogyha nem lenne Velvet, akkor ez az interjú sem jelenhetett volna meg... Tele is sírnám éjjel a párnámat miatta... (Zárójelben jegyzem meg, hogy a zárójeles megjegyzések az interjú általam hozzáadott értékei...)

Szólj hozzá!

Címkék: interjú koncert külföld orvos demjén ferenc verebes istván album szépségverseny velvet kislány fehér anettka megjegyzés tom jones katy perry magániskola mikroszkóp színpad zeneexpressz vastag csaba tolvai reni fásy zsüliett


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr673148804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása