HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2011.07.07. 17:37 építészke

Napi ötös - 3. bejegyzés

'Napi ötös'-s sorozatomat egy olyan fogattal folytatnám, amely tematikusan összefoglalja az elmúlt időszak tárgyalótermi celeb-botrányait... Íme a "TOP 5 Celeb-per", legalábbis, az én ranglistám szerint...

Keleti Györgyi az egyetlen nő a sorban, aki gyanúsítottként került a vádlottak padjára... Ellene kerítés (de nem deszka) a vád, melyet már több fórumon cáfolt... Megjárta ezalatt Olaszországot is, ahonnan egykori honvédelmi miniszter édesapja hozatta haza... Jelenlegi is folyik ellene a büntetőper, melynek kimenetele kérdéses... (Előzmény: http://majti.blog.hu/api/trackback/id/2790838)

Komár László válásának esete is bejárta a bulvár-médiát... Néhány évvel ezelőtt ismerkedett meg az énekes Erzsikével, Torgyán József egykori titkárnőjével egy fellépésen, ahol elindult köztük valami... Ennek a valaminek pedig házasság, majd gyermekáldás lett a vége, aztán egy elég csúnya, sárdobálós válás... Komár road show-zott egyet a hírrel, és megpróbálta lejáratni volt (?) feleségét, aki ugyanezt tette vele... A válási huzavona jelenleg is tart, terítéken a vagyonmegosztással...

Kovács Lázár egy piros lámpánál látta meg Bíró Andreát, akivel többször együtt volt, miközben boldog (?) családi életet élt, és főzött ezerrel... Andrea szerint nem többször, hanem több éven át tartott a viszony, Lázár ezt tagadja... A lényeg, hogy a szerelemnek gyümölcse is lett, aki nemrég (három év után) kapta meg a Kovács vezetéknevet... Az apasági per jelenleg is tart, és az egész ügy egy kicsit zavaros... Közben Lázár kibékült a feleségével, és második gyermekük született, Andrea pedig megcsináltatta a melleit, mert így akarja visszahódítani egykori kedvesét... Aki nem a sztárszakács, hanem Kiszel Tünde fodrásza... (Előzmény: http://majti.blog.hu/api/trackback/id/2253437)

Damu Roland - állítólag - erőszakoskodott kedvesével - állt nemrég a bulvár-lapok címoldalain... Nos, az erőszakról megoszlanak a vélemények, egy azonban tény: Palácsik Tímea látleletet vetetett az azon az estén bekövetkezett dolgokról, melyeket a ház videokamerája is rögzített... Az eredmény: Damut kirúgták a TV2 'Jóban Rosszban' című napi sorozatából, Tímea kisasszony pedig azóta már Andy Vajnával vigasztalódott... Természetesen, csak barátilag... Az ügy folyamatban van, ítélet későbbre várható... (Előzmény: http://majti.blog.hu/api/trackback/id/2459122)

Bakács Tibor története a többiekéhez képest smafu... Mint ismeretes, a tévés kritikus egy budaörsi hipermarketben lopott... Először, csak egy rúd szalámi tűnt (f)el a biztonsági őröknek, több napra rá azonban kiderült, hogy még néhány kisebb arucikk is lapult "Settenkedő" kabátja alatt... A bíróság emiatt 50 000 forintos pénz-büntetésre ítélte, melyet - állítása szerint - az édesanyja és a barátai segítségével fog majd csak tudni kifizetni... Nos, arról nem szól a fáma, hogy kik adták neki össze a pénzt, az azonban biztos, hogy nemsokára újra apai örömök elé néz majd az elvált kritikus... (Előzmény: http://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr152802959)

Szólj hozzá!

Címkék: média tv2 celeb bulvár olaszország szerelem damu roland kiszel tünde torgyán józsef komár lászló keleti jóban rosszban vádlott bakács tibor keleti györgyi kovács lázár györgy palácsik tímea bíró andrea anda vajna


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr953034500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása