HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2011.07.01. 21:28 építészke

FELHÍVÁS!!! - Keressük meg együtt Csengő Zoltánt...

Mielőtt rátérnék a Csengő Zoltán-sztorira, előtte nézzük meg az alábbi videoklipet, mely az elmúlt évtized - talán - legjobban sikerült dala (?):

Nos, most hogy túlestünk ezen a borzalmon, elemezzük egy kicsit a fentieket!!!

Adott egy legény, aki szegény egyedül van a mezőn, miközben hallgatja az OMSZ időjárás-jelentését, és kémleli az eget... No, és várja a barátnőjét, aki rútul cserbenhagyja ebben a vihar közeli állapotban, mert nem látogatja meg őt... Biztos, tud valamit a kilátásba helyezett tornádóról, amit a legény nem... Emberünk erre fogja sátrát, fáját, úgy is írhatnám, hogy sátorfáját, és hazablattyog... Közben észreveszi, hogy a leány nem egyedül múlatja az időt, hanem randevúzik egy másik legénnyel... No, nem az erdő szélén, hanem a falu központjában... És ez a másik fiú nem más, mint Csengő Zoli, aki annyira irritálja legényünk mindennapjait, hogy úgy dönt, megszabadul tőle... Nem törődve a gyilkosság esetleges - rá nézve is káros - következményeivel, felakasztja a másik legényt... Persze, csak akkor, ha megtalálja szegényt...

Eközben az is kiderül, hogy az ölésre is hajlandó legényünket Aranka (mert így hívják a falu rossz leányát) kihasználta, és hagyta, hogy minden jóval elhalmozza... Úgy, mint tepsi-szett és elbaltázott svájci frank alapú hitel-konstrukció... Mit írjak még, elég bőkezű volt a leánnyal a mi fiunk!!!

Snitt, már megint a mezőn vagyunk, és tovább sopánkodunk a leány után... Az után a leány után, akivel már a gyermekvállalás gondolata is felmerült... Remélem, legényünk - legalább - a nemzés lehetőségével élt egyszer-kétszer, ha már ilyen csúnyán elhagyták... Nem bír szabadulni a gondolattól, és kér még egy esélyt, akár a szénaboglyában is... Miközben teljesen levetkőzik Arankának (és kivetkőzik magából), a pajtában szerte s széjjel ordítja, hogy szereti... Erre a mondatra az összes ló odafordítja a fejét, és nyerít egyet... Hiába, vannak még idilli jelenetek a világban!!!

Most jön azonban az ellentmondás... Eddig - ugyanis - Csnegő Zolit akartuk felakasztani, egy váratlan fordulattal azonban mi magunk is áldozatok lehetünk... Ha a szerelem elveszi az eszünket, még az öngyilkosság gondolata is beférkőzhet a fejünkbe... Aztán lesz majd nagy sírás-rívás, de ez már egy másik dal története, gondolom... Addig is, marad a "bippelés" meg az SMS-írás, és egy nem várt fordulattal a mezőn való várakozás... Csak tudnám, mit rejt az a fránya mező, hogy állandóan ott kell Aranka után epekedni???

Egy biztos, a dal végén van a tanulság és az örök igazság: nem a test, hanem a lélek a fontos... És ezt jól jegyezzük meg!!! Ha más miatt nem is, emiatt a bölcsesség miatt érdemes volt meghallgatni ezt a nótát!!! Egyszer, soha többet... Mert vannak jó dalok, vannak rossz dalok, és vannak olyan rossz dalok is, hogy azok már-már jók... Nos, az Open Stage együttes 'Aranka, szeretlek!' című nótája is ezek közé sorolható... Azt nem tudom, hogy a sarokban hányas karikának kellene lennie, ha ez a klip egy kereskedelmi csatorna műsorába kerülne, de  - gyanítom - elég magas szám lenne abban a bizonyos színes körben... Most azt gondolhatja mindenki, hogy irigykedem a srácokra, pedig nem... Én biztos, nem tudnék ilyen nótát kreálni, de nem is próbálkozom vele... Vannak erre nálam autentikusabbak is... Ha találok még ilyen gyöngyszemeket, tovább folytatom elemzéseim sorát...

1 komment

Címkék: dal időjárás sms hitel műsor sztori falu gyilkosság kereskedelem nóta mező csatorna randevú videoklip leány omsz legény aranka open stage csengő zoltán


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr472996286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2016.03.31. 13:44:16

Én többször is megnéztem és mindig szanaszét röhögtem az agyamat... :DDD
Amúgy van még egy hasonló "slágerük" is ám:
www.youtube.com/watch?v=9DMtCcwLlbc
:)))
süti beállítások módosítása