HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2011.05.19. 17:19 építészke

ÚJ ROVAT!!! - Napi ötös (1. bejegyzés)

Arra gondoltam, hogy ezentúl ritkábban-sűrűbben összeszedem azon bulvár- és celeb-híreket, melyekben nincs bennük egy egész bejegyzés, de egy-egy bekezdést megérnek (a sorrend nem a fontosságukat takarja, csupán véletlenszerű)... Íme az első csokor ötös...

Damu Roland ellen vádat emeltek aljas indokból elkövetett személyi szabadság korlátozása és erőszakos nemi közösülés miatt... Mint ismeretes, a 'Jóban Rosszban' egykori színésze tavaly novemberben verte meg akkori barátnőjét, Palácsik Tímeát... A hölgy azóta már Andy Vajna "barátságát" élvezi, Damutól pedig megvonták munkái jó részét... Hogy mi lesz az ítélet, jó időre még homály fedi... Ha azonban elítélik a színészt, akkor bővül a celeb-cella... Stohl András, Bakács Tibor és többi ismert ember mellett Damu is belefér majd a csapatba... (Előzmény: http://majti.blog.hu/api/trackback/id/2459122)

Bálint Antónia örül annak, hogy feladta magát a csalás és sikkasztás vádjával elítélt Földesi-Szabó László, egykori párja, gyermekének apja... Igaz, itt lenne az ideje, hogy szóljanak az ex-szépségkirálynőnek, miszerint Földesi-Szabót a rendőrség kapta el, nem pedig feladta magát... Tudjuk, természetesen, hogy éppen a rendőrségre tartott, amikor az elfogató akció megtörtént... Kár, hogy én ezt nem hiszem el... Ha ennyire becsületes lenne, akkor nem szökik meg ítélet-hirdetés közben, nem??? (Előzmény: http://majti.blog.hu/api/trackback/id/2512143)

Kökény Attila szerepet kapott a TV2 'Jóban Rosszban' című napi sorozatában... Az egykori 'Megasztár 5.' legjobb férfihangja rövid időre bolygatja fel Csillagkút amúgy sem hétköznapi életét... Ahogy azt Kökény nyilatkozta, soha nem gondolta volna, hogy valaha is bekerül egy televíziós szériába, azt pedig pláne nem, hogy egyszer egy színpadon énekelhet duettet Miklósa Erikával... (Előzmény: http://majti.blog.hu/api/trackback/id/2412723)

Alekosz egyik kirúgott feleség-jelöltje tagadja, hogy a testéből élt volna valaha is... Az, hogy aktfotók készültek róla egy amerikai lapnak, azok - szerinte - nem jelentenek semmit... Sőt, még aktoknak sem nevezhetőek... Mint tudható, Olivér volt az, aki Alekosszal tudatta a hírt, miszerint az egyik villában lévő hölgynek komoly barátja van, aki patronálja őt... A görög bunkó erre kérdőre vonta a lányt, aki erre kitérő választ adott, Alekosz azonban a "szív-ceremónián" nem teketóriázott, hanem kitette a szőke hölgyet a játékból, aki nagyon felháborodott az újságokban olvasható cikkeken... Perrel fenyegetőzik, de az állítólagos udvarlóját nem szeretné többé látni... Nos, ez is bulvár-hír ám a javából, és csodálkozunk rajta, hogy ott tart a mai magyar társadalom, ahol??? (Előzmény: http://majti.blog.hu/api/trackback/id/2880554)

Állítólag, AIDS-fertőzött az a szobalány, akit Dominique Strauss-Kahn a hétvégén az ágyába szeretett volna csábítani... Egészen pontosan, orális szexre szerette volna kényszeríteni a hölgyet, aki erre nem volt hajlandó, az IMF vezérigazgatóját ellenben szexuális zaklatás miatt rács mögé jutatta... Nos, a lány tagadja, hogy beteg lenne, annak ellenére is, hogy egy AIDS-es betegek megsegítésén dolgozó alapítvány által bérelt lakásban lakik, sőt, az előző lakhelyét is ez a szervezet biztosította számára... Az, hogy ez csupán média-hack vagy valós információ, nem tudni pontosan, az azonban biztos, hogy ez a botrány véget vetett a Nemzetközi Valutaalap első számú embere karrierjének... Ő - ugyanis - lemondott az IMF vezetői tisztségéről, és valószínúsíthető, hogy a jövő évi francia elnökválasztáson sem fog indulni... Kár volt azért a néhány lehetséges kellemes pillanat reményéért mindezt feláldozni, azt gondolom... De - szerencsére - nem vagyunk egyformák... (Előzmény: http://majti.blog.hu/api/trackback/id/2908337)

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 celeb bulvár rendőrség bálint antónia damu roland villa andy vajna jóban rosszban földesi szabó lászló nemzetközi valutaalap vezérigazgató miklósa erika dominique strauss kahn csillagkút kökény attila alekosz palácsik tímea


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr542915806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása