HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2010.10.02. 23:42 építészke

GUSZTUSTALAN!!! - A nagyobb nézettség érdekében valóban megéri feláldozni egy ember életét???

Én már azt várom, hogy mikor fog a 'Megasztár 5.' délután kezdődni... Lehetne annyira monstre a műsor, hogy abba sem hagyják egészen Karácsonyig, hanem állandó élő kapcsolatban lehetnénk a versenyzőkkel, a műsorvezetőkkel és a zsűrivel... Igaz, akkor az átöltözések egy kicsit nehezebben mennének, no, de mire is való a kereskedelmi reklámidő???

És, ha már kereskedelmi reklám, akkor jogosnak érződik a bejegyzés címében feltett kérdésem... Mekkora mázlija van ennek az országnak (abban is), hogy Angliában már találtak egy Susan Boyle-t, itthon legalább a nevét nem kell a "kreatívoknak" kitalálniuk... Csupán kirakják elé a magyar jelzőt, és máris kész Szíj Melinda... Az a külkereskedelemmel foglalkozó győri hölgy, aki csak kapkodja a fejét, hogy mi is történik vele mostanában???

Interjúkat ad, lapokban szerepel, hétről hétre remekül énekel (mondjuk, ez utóbbi a legérdektelenebb a média számára), miközben szép lassan széthullik az élete... És ezt egyszerű földi halandóként észre sem veszi... Még... Mialatt a "média-szakmunkások" (a televíziózást aljas módon csinálók) és a "firkászok" (az újságokat aljas módon szerkesztők) meggazdagodnak belőle... Elsősorban a TV2, másodsorban pedig a bulvár-újságok...

Remélem, lesz majd egyszer valaki, aki véget vet eme emberek minősíthetetlen és teljes mértékben pénzközpontú ámokfutásának... De addig még sok-sok Szíj Melinda fog felbukni a média tengerének vízfelszínén, majd néhány perc, óra, nap vagy hét után visszabukni a mélybe... Csak az a baj, hogy a két bukás között az alany lelke alaposan sérül, és már nem lesz ugyanaz az ember, mint aki a televíziós vagy rádiós szereplése előtt volt... Ezt is bele kellene kalkulálniuk "pénzéheséknek", akik, ha néhanapján a tükörbe néznek, két dolgot tehetnek:

1. Nyugtázzák, hogy jó az, amit csinálnak, és akkor már csupán a lelkiismeretükkel kell valahogy elszámolniuk!!!

2. Szembeköpik magukat, és akkor már csupán a lelkiismeretükkel kell valahogy elszámolniuk!!!

De azzal mindenképpen... Amíg nem késő... Hiszen nem mindenki olyan celeb, aki bármire képes a pénzért... Szerencsére!!!

Amíg eljő' a Kánaán, addig is, MELINDA, TARTSON KI!!!

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív anglia élet reklám megasztár tv2 celeb nézettség bulvár műsorvezető karácsony versenyző ember élő firkász zsűri susan boyle média szakmunkás monstre szíj melinda


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr12330907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása