HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2010.09.28. 22:09 építészke

SZTÁRCSATA!!! - Verebes István vs. Fásy Zsülike

Zola barátomtól már megint kaptam a minap egy linket, mely a velvet.hu internetes oldalra irányított, ahol az alábbi kínos cikket találtam:

Verebes István nekiment Fásy Zsülikének

 

Már hétfő hajnalban megkapjuk a hét legérdekesebb csörtéjét, amelyben Fásy Ádám, Fásy Zsülike, Fásy Ádám 12 éves lánya, valamint Verebes István, a Mikroszkóp Színpad igazgatója a főszereplők. Verebes még a múlt hét végén, a blog-jában beszólt Fásy Zsülikének és szüleinek, mert a 12 éves lánnyal egy hotelt reklámoztattak. "Zsülike reklámdalt énekel a hajdúszoboszlói Hotel Silver-ről. [...] Annak az apának, aki ezt meri művelni a kölkével, büntetésül egész életében, a nap 24 órájában Bunyós Pityu dalait kell a fülébe harsogni, hogy belegebedjen. Az az apa, aki a kislányát így öltözteti föl, ne csodálkozzon, ha később... És azt már le sem írom, hogy mire számíthat később" - írta Verebes. Fásy Ádám, természetesen, kiakadt, és a Blikk-nek kezdett el panaszkodni. "Nem elegáns, és nem nagy intelligencia-szintre vall, ha valaki egy 12 éves kislányt támad. Ne képzelje magáról, hogy olyan szintű színész, mint pl. Sas József, Heller Tomi, Beregi Péter vagy Bajor Imre. Zseniálisan fölszuszogta magát Gyárfás Tamás műsorával, a Nap-keltével, amihez gratulálok, de ne feledje el, hogy az igazgatói széket nem megszerezni nehéz, hanem megtartani" - kezdte lendületesen Fásy a magas röptű ekézést. Persze, voltak még jobb részek is a fikahullámban, mint például: "Az öltözködésről annyit, hogy az igazgató már öreg ember, és nem ismeri a divatot. Zsülike saját maga állítja össze a ruháit." Fásy még hozzátette, hogy a közönség szeretetéből élő bohócként nem szokása ok nélkül nekitámadni az embereknek, valamint, hogy "Bunyós Pityu hangját, mint sok százezren hazánkban, én is szívesen hallgatom reggeltől estig." Fásy, tehát, a lánya mellett megvédte a Mikroszkóp Színpad óriásait is, valamint a sajátos stílusú, mulatóst éneklő bokszolót.

 

(2010. szeptember 13., hétfő)

 Nem sokra rá, a Blikk-ben folytatódott a "Gigászok csatája":

Verebes bocsánatot kért Fásy Zsülikétől

 

Békét kötött Verebes István és a Fásy-család! A "fegyverletételt" Fásy Ádám kezdeményezte, aki felhívta az igazgatót, hogy találkozzanak, és beszéljék meg a sérelmeket. Az ellenfelek - végül - megállapodtak...

 

Jó pár álmatlan éjszakát okozott Verebes István (62) a Fásy családnak! A Mikroszkóp Színpad igazgatója bocsánatot kért Fásy Zsülikétől, mert állítja: nem őt akarta bántani, hanem az apja elveivel nem ért egyet.

Mint ahogy a Blikk megírta, az igazgató blog-jában támadt neki a Fásy családnak, mert Zsülike egyik dala kiverte a biztosítékot nála. "Annak az apának, aki ezt meri művelni a kölkével, büntetésül egész életében, a nap 24 órájában Bunyós Pityu dalait kell a fülébe harsogni, hogy belegebedjen" - fogalmazott korábban a blog-jában Verebes, aki másnap folytatta a támadást. Fásy nem hagyta szó nélkül Verebes kirohanását, jól megmondta a magáét. Tegnap azonban nem várt fordulat történt: Fásy karon fogta feleségét, Marikát, felkerekedtek, és megkeresték Verebest. A beszélgetést békekötés követte.

"Fásy Ádám felhívott telefonon, hogy találkozni akar velem. A feleségével ellátogatott a színházunk melletti kávéház teraszára, és sokban ugyan nem, de egyvalamiben dűlőre jutottunk. Azt nem értette meg, hogy nem a lányát támadtam, hanem őt, de ebbéli fájdalma is igencsak emberinek mutatkozott. Egy mondatától hátráltam, és hátrálok meg, amelyben arról szólt, hogy a gyereknek is rossz napokat okoztam. Azt gondolom, hogy ezt kötelességem jóvá tenni, ezért megígérem, írok egy levelet gyermekének" - írta blog-jában Verebes, aki egy nyílt levélben kért bocsánatot Zsülikétől. Verebes szerint beszélgetésük kulturált hangnemben zajlott, ami csakis Fásy-nak köszönhető. "Társalgásunk kulturált mederben folyt, és bevallom, ennek garanciáját Fásy teremtette meg. Hangneme kifejezetten dicséretesen barátságosnak tűnt, 'békülési' szándékát - noha, nem voltunk, és nem vagyunk haragban - nagyon is méltányolhatónak ítélem" - mondta Verebes.

Fásy szűkszavúan nyilatkozott a békekötésről. "Sok sikert és boldogságot kívánunk neki! A Jóisten egyengesse az útját!"

 

(2010. szeptember 16., csütörtök)

Nos, ennyi manapság egy "celeb-háború"... Igazi csata nélkül, egy laptop mögött vívják meg a felek, és az nyer, akinek a billentyűzete tovább bírta a "kopácsolást" különösebb füstölés nélkül...

Erre szokták mondani azt, hogy: "A stílus maga az ember!" És ez mindkét félre igaz... Igaz Fásy Ádámra, akinek kritikán aluli 'Zeneexpressz'-ei szombat esténként sokakat elborzasztva cikáznak a magyar égen, de igaz ez Verebes Istvánra is, aki - ha nincs, anno, a 'Heti Hetes' - ma biztosan nem lenne színház-igazgató... (Megjegyzem, emlékszem én még arra a mondatára, miszerint, amennyiben megszűnik nagyobbik fia külföldi iskoláztatása miatti anyagi kényszere (értsd alatta: tandíj fizetése), visszavesz a tempóból, és nem dolgozik majd annyit... Nemhogy visszavet, hanem erősített, úgyhogy a direktor kijelentéseiről ennyit...). Mindkét félnek igaza van a másikkal szemben, de azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen, aki szerint ez senkit sem érdekel... Üljenek le kávézók teraszára, szuszogjanak bele a telefonba, énekeltessenek tehetségtelen embereket "ródzsó" néven országszerte, de hagyják el a nyilvános médiát, mert nélkülük színesebb és - nem utolsósorban - fogyaszthatóbb lenne ez az iparág... Kiöregedett - és lejáratott - vadászkutyákra (ahogy ezt régen Szenes Iván dalára Hofi Géza megénekelte) ugyanis semmi szüksége Magyarországnak...

Ui. 1.: Akit az eredeti internetes cikk érdekel, kattintson az alábbi linkre:

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/09/13/verebes_istvan_nekiment_fasy_zsulikenek/

Ui. 2.: Akit pedig az eredeti újságcikk, annak az infók:

Blikk - Budapest, 2010. szeptember 16., csütörtök, XVII. évfolyam, 253. szám

Szólj hozzá!

Címkék: média celeb divat lány bocsánat bajor imre verebes istván gyárfás tamás hofi géza heti hetes sas józsef bunyós pityu fásy ádám szuszog szenes iván fásy zsülike hotel silver heller tamás beregi péter zeneexpressz


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr302313647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása