HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2010.09.03. 20:00 építészke

FELHÁBORÍTÓ!!! - 100 milliós évi fizetés az adófizetők pénzéből...

Ki ne emlékezne (persze, csak, aki olvasta) George Orwell Állatfarm-jában arra a kijelentésre, hogy: "Az egyenlők között is vannak egyenlőbbek!"

Ez jutott ma nekem is eszembe, amikor az RTL Klub 'Híradó'-jában meghallottam, hogy a közszférában bevezetett 2 milliós havi fizetési plafon nem mindenkire vonatkozik... Klados Gusztáv ugyanis - aki a DBR projekt-menedzsere - továbbra is cca. 8 milliós havi fizetésért irányítja (?) a 4-es metró építésének munkálatait... És ez a "hájfejű" pacák még képes a kamerák előtt kijelenteni, hogy európai szinten (ilyen jellegű feladatot feltételezve) nem is keres sokat... Hogy nem sül le az arcáról a bőr??? Ezt mondja, amikor sok százezren minimálbér-közeli havi fizetésért műszakoznak szerte az országban!!!

Megjegyzem, amit Klados úr metró-építés kapcsán művel, azt nagyon sok mérnök nála különb módon el tudná végezni, úgyhogy nem tudom, mire olyan büszke... Hacsak arra az éves szinten kifizetett cca. 100 millió forintos jövedelemre nem, melyet a mi (adófizetők) zsebünkből vesz el, miközben az említett szakaszon csak a Jóisten tudja megmondani, mikor fogunk majd utazni... Na, erre kellene összpontosítania (műszakilag, gazdaságilag, stb.), nem pedig idióta kijelentéseket tennie... Mert azokra vannak - rajta kívül is - több tucatnyian...

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub híradó metró arc kamera millió fizetés mérnök george orwell minimálbér gazdasági műszaki egyenlő jövedelem közszféra dbr állatfarm adófizető klados gusztáv projekt menedzser


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr322269720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása