HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2010.08.02. 22:21 építészke

Egyéjszakás kalandjaink...

Lassan én már úgy vagyok a kereskedelmi televíziók esti műsorkínálatával, mint az egyszeri legény az egyéjszakás kalandokkal: ma este még nem tudja, hogy holnap kivel fog ágyba bújni... Lefordítva, a mai kínálatból egyáltalán nem következik az, hogy holnap ugyanabban az időben, ugyanazon a csatornán, ugyanaz a sz*r fog-e adásba kerülni...

ALAPTÉZIS: a "bunkó magyar" nyáron nem ül a TV elé!

Tehát, minden, már első alkalommal is nézhetetlen műsor megismételhető főműsoridőben, tekintve, hogy a TV előtt hortyogó nagynéni vagy az unokának pulóvert(!) kötögető (előrelátó) nagymama potenciális nézőjelölt, így az ABG Hungary adatai alapján mindkét kereskedelmi csatorna baromi büszke magára, hogy újra százezrek nézték az ehetetlen és/vagy megcsinálhatatlan vacsorák tömkelegét vagy 'Monk'-ot, a flúgos hekust... Pedig NEM! (Még mindig nem tudom, hogy a magyar nyelvben miért mondják a különböző adókra, hogy csatornák... Azokon, legalább "valami" folyik a föld alatti rendszerben! Ha éppen nincs dugulás!)

Most pedig nézzük szépen sorban, hogy a két vezető televízió hogyan alakította ki (rontotta el) nyári műsorkínálatát:

TV2 -

Amint véget ért a táskanyitogatás Kovács Áronnal, jött egy napra a 'Sztárok a fejükre estek' című "szuper-produkció"... Hogy ezzel az ISMÉTLÉSSEL mi célja volt a TV2-nek, fogalmam sincs, de az a nagyobbik baj, hogy nekik sincs, hiszen az adott hét keddjétől kezdve már 'Monk' nyomozott egészen máig... Véget ért ugyanis a nyugalmas időszak, és beújított a csatorna... Nem fogják elhinni, a legelső résztől kezdték ISMÉTELNI 'Dr. House'-t annak érdekében, hogy ősztől már az új évad epizódjai kerüljenek adásba (hányadik is lesz az?)... Aki követni tudja a TV-doki "média-szerepléseit (szerdánkánt is mennek epizódok valamelyik szériából), gyorsan húzza ki magát, mert nem sokan vannak ebben az országban ilyenek!!! Hogy mi lesz ősztől, az csupán prognosztizálható... Lehet, hogy újra táskákat fogunk nyitogatni???

RTL Klub -

Itt a nyár, eljött, tehát, az ideje a könnyű nyáresti vacsoráknak... A baj csak az, hogy nyáron ritkán látni Magyarországon havas tájat, márpedig a 'Vacsora-csata' nem egy-két adásában ez volt a helyzet... Mi következik ebből? Ezen az adón is ISMÉTLÉST láthattunk, méghozzá az őszi/téli kínálatból (méghozzá, nyilván abból az apropóból, hogy az ismétlések alkalmával, hátha, más főznek majd a meghívott celebek)... Aztán jött a változás, mely - mily' meglepő! - éppen a konkurens csatona váltásával esett egybe... Megjött 'A mentalista', természetesen, ISMÉTLÉS formájában... Hogy mi lesz ősztől, az csak tippelhető... Lehet, hogy mozgó széfeket kell majd néznünk napestig (estére a Nap már úgyis le fog menni télidőben)???

Szóval, itt tartunk most... Ezekkel a sorozatokkal, illetve ezen sorozatok ISMÉTLÉSÉVEL csak kihúzzuk már a nyár végéig, és akkor elmondhatjuk majd, hogy túl vagyunk egy olyan történelmi időszakon, mely a műsorszerkesztés legnagyobb csődjét hozta magával a magyar kereskedelmi televíziózás eddigi történetében, első alkalommal... Reméljük, hogy jövőre már előrelátóbbak lesznek a szerkesztők... Reméljük...

Ui.: Azt a tényt pedig még meg sem említettem, hogy egy hét után sikerült lecserélni a '112 - Életmentők' című sorozatot humortalan 'Gálvölgyi-show' ISMÉTLÉSEKRE!!! Ebben az esetben, mi értelme volt a sorozat egyhetes újraindításának? Hiszen csupán cca. 15 rész volt belőle hátra... Talán, egyszer majd azok is adásba kerülnek, de addigra ki fog már emlékezni az előzményekre???

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr672194402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása