HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2010.07.13. 19:54 építészke

BARÁTOK KÖZT!!! - Újratöltve...

Miközben Rákóczi "Vicsori" Ferenc vendégül látja celeb-társait egy jó kis ingyen kajálásra (illetve, nem is ingyenes "hírességeink" étkezése, hiszen Mi fizetjük meg - ezt is...), azt gondoltam, írok egy újabb bejegyzést!

A "Vicsori-vacsora" után ugyanis nem sokkal következik a legújabb-kori magyar média-történelem legsikeresebb (de hogy miért???) sorozata, a 'Barátok közt', mely három okból is újratölthető lehetne (ld. blog-bejegyzés címe):

1. A tegnapi esti 2. rész, ugye, úgy ért véget, hogy Attila felképelte testvérét, Mikit... (Innentől kezdve egy kicsit bonyolult lesz a dolog, úgyhogy, kérek Mindenkit, hogy kapaszkodjon meg, és vegye elő rejtett vizuális tartalékait!) Igen ám, de - szerintem - Miklós a jelenet végén orcájának másik felét fogta fájdalmasan, hiszen Attila jobb ökle az ő jobb arcfele felé irányult, tekintettel arra, hogy az ütés után jobb oldalra tett egy 180°-os fordulatot, mielőtt Imire ráesett volna (szegény, Imi, mielőtt kiírják a sorozatból, lassan mindenki rámászik a házból nemre való tekintet nélkül!). Nos, ha az én jobb arcfelemet ütik meg, és én jobbra "szóló-keringőzök" egyet, akkor nem fogom - a végkimerülés határát súrolván - a bal arcrészemet. Szerintem... Igaz, nem ez lenne az első baki a sorozat történetében, hiszen átéltünk már éjszakai hajvágást és ~színezést, két szereplő más-más ülő pozícióját a kávézóban ugyanazon beszélgetés alatt (két vágás között, persze), sőt, ruhacserét is (szintén az előzőekben említett körülmények között)...

2. Szóval, ezen a csetepatén már meg sem lepődtem, azon viszont igen, hogy akármennyire is tagadják a sorozat készítői, a 'Barátok közt' az első perctől kezdve a 'Dallas' magyarországi átirata (szeretne lenni). Ez lehetne bájos is, de leginkább bajos... Már csak azért is, mert abban a sorozatban történt néhány említésre méltó dolog, de ebben hagyományteremtő jelleggel sincs ilyen, sajnos... Illetve, van, mert amíg a 'Dallas'-ban a Bobby balesetét követő eseményeket Pamela bő' egy éven át csak álmodja, és így Bobby vissza tud kerülni (a) 'Dallas'-ba, addig nálunk (szerény költségvetéssel) csak Magdi anyust sikerül hologramként megjeleníteni Vili bá' oldalán... Bár, azért elképzelném, hogy alakulna a történet, ha Magdi anyus balesete is csupán álom volna (Winkler szavaival élve: "Hopp! Nem lenne ott az a galacsin!")... Zsolt nem kerülne börtönbe, Orsi nem válna Lacitól, Balázs nem bukkana fel a semmiből, de minek is (jó sok pozitívum!), stb., stb.

3. És, ami a legfontosabb, Soma sem zaklatná Zsófit, akinek nem kellene az elsőáldozó szűzlányt játszania (amúgy sem áll neki jól!) az éppen frissen szabadult férje előtt, miközben előzőleg már nem egyszer rámászott (szegény!) Gézára... Bár, ha Magdi anyus nem halna meg, akkor lehet, hogy Zsófi sem menne hozzá Zsolthoz, így, tehát, a megcsalás ténye is csírájában lenne elfojtva... Ez azonban csak elmélkedés, a tény az, hogy a történet ebből a szempontból (is) gyermeteg! Nem értem, mit kell ezt heteken keresztül bonyolítani, ráadásul úgy, mintha a XXIV. kerületi Mátyás király téri óvoda homokozójában történnének a dolgok... Az pedig abszolút felfoghatatlan számomra, hogy Zsófi milyen alapon is urgik neki Gézának azok miatt az ominózus esték miatt! Ha jól gondolom, ezekhez is két ember kellett (mint általában)... És, egyébként is, simán a szőnyeg alá lehetett volna söpörni az egész ügyet, miközben - valószínűleg - az életben ez is történik ilyenkor... Sajnos, van egy olyan sejtésem, hogy - a mai világban - nem is kevés esetben...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr812149782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása