HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2010.06.10. 20:49 építészke

Foci VB és egyéb ínyencségek

Ma este egy nagyszabású koncerttel vette - nem hivatalosan - kezdetét a 2010. évi foci VB. Természetesen, az MTV-nek ezt az ünnepélyes aktust is sikerült alaposan elbaltáznia...

Mi a lényege ugyanis egy koncertnek? Hát, persze, hogy a zene... Nos, ebbe sikerült belebeszélnie (a régi szép időkben, vasárnap délutánonként hallható 'Poptarisznya' adásait és B. Tóth Lászlót idézve) Várkonyi Attilának (aki nem mellesleg lassan már az összes TV-t és rádiót végig road show-zta a maga szerény módján), dr. Juhász Árpádnak és a többieknek (akik között egy sem volt tizedes). Utóbbit nem is értettem a meghívottak listáján - pláne, olyan érdektelen történettel (amivel indított), hogy ő már járt gyémántbányában Afrikában... Ha valami, egy ilyen sztori mindig kihagyhatatlan egy koncert-közvetítés alatt, lássuk be!

Más...

A mai esti 'Tények'-ben szerepelt egy elég nagy port kavart hír, miszerint, a H1N1 vírus WHO általi világméretűvé nyilvánítása üzleti fogás volt... Meglehet, az azonban furcsa, hogy a Várkonyi Andrea által közölt (és a vírussal összefüggésbe hozott) magyar halálos áldozatok számához képest a néhány másodpercre rá következő riportban már kettővel nagyobb szám hangzott el... Hofi azt mondta erre - anno -, hogy mielőtt beszéltek, legalább egyeztessetek, hogy egyformát füllentsetek... És most még finom voltam!

Más...

Olvastam a neten, hogy az őszi idényben távozik a 'Barátok közt'-ből Niki és Imre... Én a magam részéről örvendetesnek tartom a szereplők kiírását, mert amit mostanság végrehajtottak a sorozatban, kínszenvedés volt... Imi a maga se-hús-se-vér karakterével (meglepő módon) "végigment" a ház összes csinos és fiatal női lakóján, ha pedig éppen nem volt senkije, akkor veszettül szenvedett a "mit is kezdjek magammal, tanulnom kellene, mert dolgozni nem szeretek, de tanácsot adni nagyon" életérzéssel... Aztán jött Niki, akiről kiderült, hogy régen drogozott, nem olyan régen fájdalomcsillapítókat szedett, aki szembe jött, azt megcsókolta, Miklóssal pedig kölcsönösen megdöntötték egymást... Elhihetjük, hogy két ilyen példamutató szereplő kulcsfontosságú egy olyan napi szappanoperában, amelynek nem titkolt célja, hogy a közízlést formálja...

Remélem, hogy ha pótolják a fenti karaktereket, akkor azok tényleg olyanok lesznek, akik például szolgálhatnak a sorozatot nézőknek. Mert a mostaniak közül erre, valljuk be, egyik sem alkalmasak!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr612072555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása