HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2010.06.07. 19:45 építészke

MÉG ELKÉPESZTŐBB!!! - Ismétléssel nyomul a TV2 főműsoridőben...

Tényleg, mindig azt hiszem, hogy ennél lejjebb már nem nagyon mehetünk, azonban az élet, a programigazgatók és a ~szerkesztők állandóan rám cáfolnak...

A mai estétől kezdve ugyanis ismétlési hullámba kezdett a TV2... A 19.00 órai főműsoridőnek tekinthető műsorsávot olyan produkcióval töltik ki, amely:

1., Egyszer már adásba került;

2., Már akkor is érdektelen volt...

Ez a műsor pedig a 'A sztárok a fejükre estek' (melyet afrikai kalandshow-ként aposztrofálnak)... Olyan celebek vesztették el egyensúlyi helyzetüket az afrikai kontinens árnyas ligeteket (is) nélkülöző hőségében, mint Bódi Margó vagy Fekete László... Hát, ha valakikért, értük érdemes még egyszer leküzdeni a semmittevés szörnyű fenyegetését és megnézni a műsort... Hiszen nem tud úgy bungee jumping-olni senki, mint Bódi Guszti hites felesége, és celebjeink bogárevésben is verhetetlenek ám!!!

Ez mind rendben is lenne, hiszen, aki erre fogékony, az nézze nyugodtan... Valamikor éjjel!!! Az azonban felháborító, hogy új műsor hiányában ilyen buta "konzerveket" tolnak le (néha szó szerint is) az adófizető nézők torkán!!!

Ha már nem tudnak, vagy nem szeretnek új műsort csinálni, van egy remek lehetőség: a monoszkóp!!! Elé pedig el lehetne helyezni valamilyen hasonló tartalmú szöveget: "Tisztelt (ilyenkor mindig azok vagyunk!) Nézőink! Sajnos, nem állt módunkban saját gyártású műsort készíteni, a Bud Spencer-Terence Hill filmek premier előtti vetítéseitől (a filmek, egyébként, a '70-es, '80-as évekbe készültek) pedig már nekünk is tele van a tökünk! Ezért most 1 órán át élvezzék monoszkópunkat, vagy menjenek át szomszédaikhoz, barátaikhoz, rokonaikhoz sztorizni, szórakozni, nevetni! Esetleg, beszélgessenek el párjukkal vagy gyermekükkel, és meglátják, mennyivel nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz ezek után a világ! 20.00-tól folytatjuk semmitmondó adásunkat!"

Ui.: No, azért a konkurens RTL Klub-nak sem kell a szomszédba mennie baki-ügyben!!! A pénteki 'Barátok közt'-ös blamázs után a vasárnapi 'Nemzeti Vágta' közvetítése sem ment gördülékenyen (eléggé akadozott a kép és a hang)... Legalább, a 'Barátok közt' kimaradt epizódját ma este pótolják (a 'Fókusz' idejében)... De mi lesz így Magyarországgal a állandóan jelentkező 'Fókusz' nélkül? Elő a 100 db-os papírzsebkendő-készletet: háromra kezdjük... Egy... Kettő... 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr232063816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása