HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2010.05.31. 22:10 építészke

Sportos hétvége a magyar televíziókban...

A kajak-kenu futamok szombat délutáni közvetítésével kezdődött minden...

Az m1-nek hirtelen annyira fontos lett, hogy betartsa a közvetítési időt (és a következő műsorok kezdési idejét), hogy az utolsó futam szoros eredményének hivatalos kihirdetéséről már majdnem lekéstünk... Történt ugyanis, hogy a közvetítést 17.00-ig jelezték az újságokban, ám - hogy, hogy nem - 17.01-kor futottak be a férfi kajak győztesei, és ez az egy perc már akkora csúszást jelentett volna az - általában - amúgy is kaotikus műsorrendben, hogy majdnem elvették a képet és a hangot a Maty-értől... Elég nagy szégyen lett volna, ha ez megtörténik, ám, szerencsére, valakinek az utolsó utáni pillanatban megesett a szíve a nézőkön, így megvártuk a hivatalos eredményt... (Személy szerint megértem a királyi TV-t, mert a délután hátralévő részében csupa "élő adást" adtak, így fontos lett volna a pontos befejezés... Hiszen a Híradón kívül semmi sem akkor kezdődik, amikorra írva vagyon (2 perc mínusz itt, 8 perc plusz ott), és ez alól a kereskedelmi televíziók sem kivételek, sajnos...)

Folytatódott a szombati sport-menü a Magyarország-Németország barátságos labdarúgó mérkőzéssel... A németeknek a pályával és annak környékével minden bajuk volt... Túl messze lettek elhelyezve a kispadok (át lettek szerelve a meccs előtt), a pályát pedig a mérkőzés előtt fel kellett locsolni (mert úgy ítélték meg, hogy rossz állapotban van). Ezen kifogások gyors és hathatós megoldásait úgy hálálták meg az ideutazó drukkerek, hogy a magyar Himnuszt végig kifütyülték... Azt hiszem, hogy ha soha a büdős életben nem lenne több Magyarország-Németország hazánkban (ezek után én meg nem hívnám még egyszer őket), akkor is meglennénk valahogy nélküle...

Zárásként, vasárnap éjjel az RTL Klubon megnézhettük Bedák Zsolt sorsdöntő bokszmeccsét Puerto Rico-ból... Erősen füllentenék, ha azt mondanám, hogy csúsztatott élő adást lehetett szerencsénk nyomon követni, mert az eredényt már délben bemondták a rádiók... Ennek ellenére, minden éles eszű programigazgató vasárnap éjjelre teszi az ilyen jellegű mérkőzések felvételének lejátszását... Erről ennyit...

Visszatérve, a kajak-kanura... A hétvége mondását Janics Natasától hallhattuk, aki vasárnap délután - az egyik kicsit elbaltázott futamot követően -, élő adásban a következőket mondta: "Azt hittem, hogy k*rva jó vagyok, de rá kellett jönnöm, hogy mégsem..."

(Két hét múlva folytatódik a Forma-1 is, Kanadából... Mivel a hétvégén is volt futam, de - bulvár szempontból - semmi érdemleges nem történt Törökországban, nem is foglalkoznék vele... Azzal azonban igen, hogy már évek óta hagyomány a Kanadai Nagydíj időmérőjét felvételről közvetíteni szombat éjjelente... De hogy miért??? Ja, igen! Idén a foci VB válasz lehet a kérdésre...)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr782046285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása