HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2010.05.06. 21:29 építészke

Van ennél lejjebb? - Avagy egy színész lánya mi mindenre kapható...

Adott a Nemzet (egyik) Színésze, vagyis Szabó Gyula. Adott az ő Zsófi nevű lánya, aki mi más lehetne a mai világban, mint "tinisztár". No, nem azért, mert az átlagnál többet tett / tesz valamilyen ügy érdekében, csupán főszerepet játszik egy napi TV-sorozatban (nevezetesen, a TV2-n futó 'Jóban Rosszban' címűben). És ez, bizony, már feljogosítja arra, hogy "sztár" legyen... De ez most igazán mellékes...

Az viszont már nem az, hogy egy kortárs ifjú színésznőnek mi mindenhez kell(ene)értenie! Remekül példázza ezt az 'Aktív' ma esti adása is (ebben a bejegyzésben békén hagyom Pimasz Urat, nyugi!). Angol "okosok" (na, jó, tudósok!) ugyanis feltaláltak egy olyan eszközt, amely a mai nőknek is megadja az "állva pisilés" élményét... Hát, kérem, ez a 21. század!

Ezzel sem is lenne semmi bajom... Amelyik nő állva akar pisilni, az pisiljen állva, elvégre egyenlőség van a két nem között... Vagy nem? Az viszont már egy kicsit elgondolkoztató, hogy - vajon -miért Zsófinak kell ezt a "szerkezetet" kipróbálnia? Kötelezik rá (az aláírt szerződése miatt), vagy önszántából csinálja? Ha ez utóbbi az igaz, akkor egy kicsit szánalmasnak érzem az ilyen típusú próbálkozásokat a népszerűség hajhászására (bárki is legyen az áldozat)... Igaz, ami igaz, láthattuk már őt divatdiktátorként (egy másik bombasztikus sztárral - Puskás Petivel), az édesapjáért aggódó fiatal lányként, az idősebb férfiakra bukó nőként, de hogy ez a pisilős riport hogy fér bele ebbe a képbe, azt ne tőlem kérdezzék! Szerintem, ugyanis, sehogy!

Azt hiszem, hogy ha az én Édesapám a Nemzet Színésze lenne, akkor nekem eszembe sem jutna megmutatni, hogy tudok én is ülve pisilni, mint a nők... Bár, erre mondják, hogy ízlések és pofonok!

1 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr581980137

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: www.Mqrqyqrykq.blogspot.se 2014.03.16. 13:17:00

ÚJ ROVAT!!! - Celeb hölgyek - Szabó Zsófi (1. bejegyzés) - Gondolat - Ébresztő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Káer 2010.05.20. 15:20:15

Az fent olvasott érdekfeszítő bejegyzésről az alábbi szösszenet jutott eszembe:

Pszichológiai vizsgálaton:
- Állva szokott vizelni?
- Igen, persze.
- Általában vagy minden esetben?
- Hát, ha sz*rok, azért külön nem állok fel!

Más témába vágó egyszerűen nem tudott belefészkelődni a nálam raktározott információhalmazba.
süti beállítások módosítása