HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.10.11. 09:23 építészke

Kiszel Tünde in da house...

Az ismert naptárdíva leleplezésére került sor a tegnap este folyamán az RTL Klub-on. Nem kacsa, hogy az "Álarcos énekes" idei szériájában Kiszel Tünde volt a Kacsa. Ezt adás közben Szabó Zsófi kitalálta, de a végső névsorban mégsem őt nevezte meg. A produkció elején kicsit sok idő ment el azzal, hogy a nyomozók megpróbálták kideríteni Istenes Bence segítségével, hogy a Víziló jelmez - vajon - Csobot Adélt rejti-e. Ezt megelőzte a nem mindennapi nyitány, amelyben az olasz hősszerelmesnek beöltözött Fluor Tomi próbált meg Szabó Zsófi szívéhez ismét közelebb kerülni egy itáliai nóta eléneklésével. Ami ezek után jött, az már csak ujjgyakorlat volt: az előbb említett Víziló a Kacsával, a Kaméleon pedig a Cápával csapott össze zeneileg. A végső leleplezésre pedig az egykori műsorvezetőt rejtő sárga vízi állatkát tartotta méltónak a nyomozói gárda. Így lett Kiszel Tünde a kiválasztott, aminek - láthatóan - nagyon örült. Mondjuk, ő mindennek így örül általában. Folytatása jövő héten következik... (A fotó internetes forrásból származik.)

alarcos_enekes_logo_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub bejegyzés kiszel tünde gondolatébresztő leleplezés repost celebcunami álarcos énekes bulvárriadó the masked singer


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7216717120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása