HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.06.04. 14:42 építészke

Nehéz helyzetbe került az ismert műsorvezető...

Az RTL Klub "Reggeli"-jének utolsó perceiben ült át a vendégeknek fenntartott székre Papp Gergely annak érdekében, hogy Kiss Ramónának elmesélhesse, milyen nehéz időszakon mennek keresztül mostanság a feleségével. Közszereplőként úgy érezte, "egyenesebb" dolog, ha az őt szeretők nem a bulvársajtóból tudják meg, hogy megromlott a viszonyuk, és külön utakon tervezik folytatni életüket. Pimasz úr a könnyeivel küszködő Raminak elmondta, hogy már mindkettőjüknek van új párja, akikkel még nem tudhatják, milyen hosszabb távra tervezhetnek. Természetesen, van adminisztratív oldala is a válásuknak, ezt is előbb-utóbb el kell intézniük. Kamasz fiukkal az első perctől kezdve őszintén kommunikálnak, nem csapják be őt, Gergely szülei pedig néhány napja tudják csak, hogy mekkora változás állt be gyermekük életében. A beszélgetés végén - felrúgva a manapság mindent felülíró távolságtartást - Ramóna szorosan megölelte népszerű műsorvezető társát, akinek sok erőt kívánt a továbbiakhoz. Az okokat nem tisztünk firtatni, mi - mindenesetre - minden jót kívánunk Papp Gergelynek ebben a nem könnyű helyzetben is... (A fotó forrása Papp Gergely Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

papp_gergely_es_felesege_kulon_utakon_folytatjak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó reggeli rtl klub sajtó kommunikáció bulvár mese folytatás műsorvezető szülő kiss ramóna változás gyermek beszélgetés bejegyzés közszereplő oldal pár ölelés tervezés társ feleség vendég őszinteség könny válás helyzet távolság viszony nehézség forrás népszerű papp gergely időszak pimasz úr adminisztrátor ismert instagram kívánalom kamaszfiú


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1315753430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása