HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.03.13. 09:00 építészke

Futam nem lesz, de podcast már van...

Mostanra már biztosra vált mindaz, ami a lenti podcast felvételekor még bizonytalan volt. Mármint az, hogy idén elmarad (esetleg, későbbi időpontban kerül megrendezésre?) a Forma-1 nyitó futama. Ennek lehetőségeiről, valamint az elmúlt versenyek meghatározó pillanatairól is beszélgetett a szakági hírekről szóló legújabb podcast-ben Újvári Máté. Az ismert szakújságíró "A pontokat vasárnap osztják" című széria első adásában Szabó-Biczók Szilárddal, a sorozat legendás operatőrével, Baumgartner Zsolttal, az egyetlen magyar pilótával, valamint Jánvári Zsolttal, a száguldó cirkusz magyar szakemberével diskurált a hét közepén, amelynek eredménye nemrég került fel az erre alkalmas internetes felületekre. A téma iránt érdeklődőknek kötelező darab - pláne, annak fényében, hogy Szujó Zoltán nemrég jelentette be, hogy Wéber Gáborral egy ideig szüneteltetik a "Levezető kör"-öket... (A fotó forrása Ujvári Máté Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

ujvari_mateval_lesz_forma-1-es_podcast.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó sorozat internet podcast verseny hír beszélgetés bejegyzés forma 1 szünet újságíró szakember felvétel oldal cirkusz pillanat lehetőség érdeklődés téma operatőr felület elmaradás pilóta száguldás forrás futam széria adás diskurzus ismert szujó zoltán wéber gábor baumgartner zsolt instagram ujvári máté szakág levezető kör a pontokat vasárnap osztják szabó biczók szilárd jánvári zsolt


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1715519518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása