HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.06.04. 19:02 építészke

Még mindig van min javítani...

Sokan azt gondolják, hogy a celebek élete sok szempontból könnyű, és ők jobban meg vannak elégedve az életükkel, munkájukkal, külsejükkel, mint az őket követők. Nos, Köböl Anita példája azt mutatja, hogy ez nincs minden esetben így. A fiatal műsorvezető egy fehérneműs szelfit posztolt nemrég saját közösségi felületén, és az ehhez kapcsolódó szövegből kiderül, hogy ő sem elégedett teljesen az alakjával. Iszonyatosan büszke magára, hogy az elmúlt hónapok befektetett munkája megtérülni látszik, és hisz benne, hogy ráfordított energia nélkül nincs eredmény. A combja azonban még mindig nem az igazi, zavarja a narancsbőr. A rajongóktól kért emiatt tanácsot, hogy milyen módszert javasolnak ennek eltüntetésére. Mivel majdnem tizenötezren követik Anitát az Instagram-on, biztosan kapni fog használható ötleteket, és még elégedettebb lehessen ezen a téren is - köpölyözés nélkül... (A fotó forrása Köböl Anita Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kobol_anita_elegedetlen_a_combjaval.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség élet munka celeb műsorvezető gondolat javítás szöveg bejegyzés fiatal ötlet energia fehérnemű eredmény oldal tanács javaslat felület módszer külső büszkeség alak példa rajongó forrás követő instagram szelfi köböl anita


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4414880102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása