HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.02.06. 18:19 építészke

Kell, nem kell...

Az öröm és a bánat feldolgozása mindenki számára mást és mást jelent. Még akkor is, ha egy közszereplőhöz, celebhez köthető bármilyen vidám vagy szomorú esemény. Palácsik Lilla legutóbbi posztjában elmesélte, hogy az egyik női magazin internetes oldala felkérte őt a hétvégi, jubileumi Story Gála részükről történő hivatalos fotózására, amelyre a fiatal feleség - természetesen - igent mondott. Miközben a közösségi médiában kicsit visszahúzódott - tekintettel, Andy Vajna váratlan halálára. Miután férjével maximalisták, és minden részletet kidolgoztak az esemény profi megörökítésével kapcsolatban, úgy gondolták, hogy semmi baj nem történhet szombaton. Közben a gála névadó magazinja is többször kereste őket annak érdekében, hogy az elhunyt producerrel kapcsolatban adjanak interjút. Mivel ezt nem tették meg, nem kívánatos személyek lettek a rendezvényen, így a fotózást sem ők fogják elvégezni a korábbi megtisztelő felkérés ellenére. A történetben nem kevés szomorúság van - nemcsak a haláleset, hanem a bulvár részéről is. Ismét kiderülhet sokaknál ezáltal, hogy a sokszor csillogó-villogónak eladott események, emberek mögött nem minden esetben "emberséges bánásmód" áll. Lillának és Tamásnak, tehát, nem kellett semmit tennie, hogy ne legyen ott a hétvégi celeb-mustrán, hiszen, ha adnak interjút, akkor a magazin olvasottsága is újabb rekordokat döntögethetett volna, miközben a "káposzta" is megmarad néhány belépőjegy formájában nekik... (A fotó forrása Visváder-Palácsik Lilla Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

palacsik_lilla_nem_fotozza_a_jubileumi_story_galat.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó poszt közösség interjú internet celeb olvasottság halál magazin rendezvény öröm bánat bejegyzés fiatal fotózás rekord hivatalos közszereplő oldal andy vajna férj feleség forrás jubileum producer mustra felkérés belépőjegy story gála instagram palácsik lilla visváder tamás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8014614750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása