HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.05.02. 12:05 építészke

Hajdú Péter kitálalt...

És ennek most semmi köze ahhoz, hogy étterem-tulajdonos is az ismert műsorvezető. Ma reggel "Balázsék"-nál beszélt arról, az egyik bulvár napilapban megjelent információk nem relevánsak abból a szempontból, amely alapján a közte és az ATV közötti konfliktust meg lehetne ítélni. Konkrétan, arról van szó, hogy bizonyos típusú felnőtt tartalmakat küldözgetett a producer a "Heti napló" chatfalán keresztül, és ezt ragadta ki a "Bors" egy ma reggeli cikkében. A Rádió 1-en Hajdú elmondta, hogy ez semmi ahhoz képest, ami - egyébként - azon a bizonyos felületen megjelent, de azt nem adja ki, mert egy baráti beszélgetést (ha elektronikus, ha nem), nem illik kiadni. Neki, egyébként sem feltétlen személyi, sokkal inkább szakmai vitái voltak Sváby-val. Ezek jutottak egy olyan szintre, amely már sok volt ahhoz, hogy a közös munka folytatható legyen, és azt is tudja, hogy ki szeretné a médiában lejáratni őt. A szóban forgó "whatsapp"-os diskurzussal kapcsolatban a mai nap folyamán, egyébként, még lesznek információk a saját közösségi felületén - ezt is ígérte Balázséknak reggel Péter. Várjuk... (A fotó nemrég készült Cipruson, ehhez a sztorihoz semmi köze.)

hajdu_peter_balazseknak_meselt_az_atv-rol.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média tartalom közösség chat cikk atv bulvár műsorvezető napilap felnőtt hajdú péter beszélgetés étterem információ bors felület sváby andrás producer tulajdonos rádió 1 whatsapp balázsék heti napló


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr613884988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása