HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2013.07.25. 06:57 építészke

Még mindig Szepesi Nikolettről szól a bulvár...

Vagy - legalábbis - egy része... Pedig én azt gondoltam, hogy már mindent tudunk az egykori úszónőről... Vagy még annál is többet... Ennek ellenére, következzen két olyan hír, amely nemrég látott napvilágot a sajtóban...

Szepesi_Nikolett.jpg

Rosszul lett Szepesi Niki nagymamája... Hiába próbálta felkészíteni őt unokája a könyve megjelenése utáni időszakra, úgy látszik, nem teljesen sikerült... Erzsi néni a vele készült 'Best' magazinbeli interjúban elmondta, hogy akármi történik is, Niki örökre az unokája marad... Azt, persze, ő is észreveszi, hogy a szomszédok egy része rosszallóan néz rá, neki pedig állandóan sírhatnékja  van... Megvédeni nem tudja a botrányos részleteket is tartalmazó könyvet író egykori úszónőt, pedig, ha tehetné, bezárná a lakásba, és ki nem engedné addig, ameddig el nem csitul körülötte a felhajtás... Azt hiszem, Erzsi néninek sokáig kellene a kulcsot magánál tartania, mert - ha a bulvár is úgy akarja - sokáig érdekes lesz Niki a sajtó egy részének... A művet a nagyi, természetesen, nem olvashatja el, mert attól - vélhetően - még rosszabbul lenne... Sokat elárul kettejük viszonyáról egy-egy elejtett megszólítás vagy mondat... Szintén a cikkben olvasható, hogy Niki Nagymuter-nek szólítja Erzsi nénit, egy régebbi történet felidézése kapcsán pedig a következő mondat hagyta el az unoka száját: "Te már öregasszony vagy az ilyesmihez!"... Azt hiszem, nem tévedek nagyot, ha feltételezem, hogy nem ez a szokásos viszony unoka és nagymama között... Ja, és a történet... Az előbbi mondat akkor hangzott el, amikor sokadszorra vesztek össze azon, hogy a nagyi szerint, az unokája szoknyája olyan rövid, hogy a bugyija is kilátszik alóla... Nos, ez, persze, nem bizonyít semmit, de hiszünk még az ártatlanul molesztált lány képében???

Más... Szepesi Nikolett - állítólag - több felkérést is kapott a felnőttfilmes ipar moguljaitól, hogy mutassa meg bájait a kamerák előtt... Nos, az úszónő nemrég visszautasította ezeket az ajánlatokat, és nem szeretné kipróbálni magát ebben a szakmában (?)... Ez már csak azért is érdekes, mert a napokban jelent meg egy hír, miszerint megkérték az egykoron Európa-bajnokságot is nyert sportoló kezét... Niki - saját bevallása szerint - három év él boldog párkapcsolatban, és azóta felhagyott hedonista életmódjával... A 'Blikk' úgy tudja, hogy közte és párja között nincs abból feszültség, hogy "szexmániás úszónőként" azonosítja be a  fél ország - ők a másik felében bízik... Egyébként is, már kapcsolatuk elején tisztázták azt, hogy régebben Niki nagykanállal falta a férfiakat, csak azt nem értem, hogyan engedhette a párja ennek papírra vetését... Én nem lennék büszke, ha a leendő feleségem leírná fiatalkori kalandjait... Értem én, az érte kapott pénz bármikor jól jön, de nem mindenáron, szerintem... Az esküvőről még nincs információ, de amint meglesz az időpont, biztosan sokan ezzel lesznek elfoglalva egy ideig... Én már csak a meghívottak listájára leszek kíváncsi - egészen pontosan arra, hány pasi kacsint majd össze, amint meglátják egykori kalandjuk tárgyát, akinek készül második könyve 'Orgazmuspontok' címmel... Komolyan mondom, előbb-utóbb egy modernkori Lux Elvirával lesz dolgunk...

A végére pedig néhány remek tanács az olvasóknak: harcoljanak a kilók ellen dekákkal, érdeklődjenek a világ dolgai iránt, de ne higgyenek el mindent, amit az újságokban olvasnak!!!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr515426834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása