HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2012.12.21. 06:51 építészke

Szülés közben, a kórházi ágyon...

Nem tehetek róla, de megihletettek Ördög Nóra hétvégi időhúzásai az 'X-Faktor' eredményhirdetései okán... Elképzeltem, hogyan fog szülni a bevallottan terhes műsorvezető, amikor annak itt lesz az ideje...

Ördög_2.jpg

"Nánási Pál, Nóra férje riadtan ébred álmából, amikor felesége azzal kelti, hogy elfolyt a magzatvize... Bepattannak az autóba, és rohannak a kórházba, majd néhány órát várniuk kell, mire kislányuk úgy gondolja, hogy valóban a világra szeretne jönni... Ekkor megindul a tényleges szülés... Abban a pillanatban megjelenik az orvos is az ajtóban, és csattan a gumikesztyű... A magas és szikár doki egykedvűen odabiccent a személyzet jelen lévő tagjainak, majd feszült várakozásba kezd... Miután befordul a baba a szülőcsatornába, majd a doki azt mondja:

- Toljon, anyuka!!! Még egy kis erőfeszítésre szüksége van annak a kis embernek, aki arra gondolt, hogy az Önök gyermeke szeretne lenni!!! Aki nem döntött másképp, és Önöket választotta szülőknek!!! Akinek a jövője az Önök kezében van!!! Akiért Önök felelősséggel tartoznak!!! Aki az ultrahangos vizsgálatok alapján kislány!!! Akinek ebben az évben kell világra jönni!!! Akinek ez a kórház lesz az első otthona!!! Akiről az édesapja jobbnál jobb fotókat tud majd készíteni!! Akinek az édesanyja elvezeti őt bármelyik kereskedelmi televízió stúdiójában!!! Aki felnőtt korában, lehet, hogy valamelyik szülője nyomdokaiba léphet!!! Aki elképzelhető, hogy hajjal fog megszületni hamarosan!!! Aki lehet, hogy göndör hajjal éli majd le az életét!!! Akiről a bulvár-magazinok sokat cikkezhetnek majd, ha Önök úgy szeretnék!!! Akinek a családba érkezése óriási öröm mindenki számára!!!

Másfél óra elteltével a doki folytatja:

- Ez a kislány hamarosan megszületik itt, ebben a kórházban!!! A mi segítségünkkel!!! Azon nővérek támogatásával, akik lelkiismeretes munkájukkal nap mint nap csecsemők tucatjainak segítenek a világra jönni!!! Akik ezért nem várnak el semmilyen ellenszolgáltatást!!! Akiknek ez a hivatásuk, ezért szívvel-lélekkel csinálják a dolgukat!!! Akiknek a megélhetése örökké veszélyben forog!!! Akiknek a családja némán tűri az időbeosztásukat!!! Akik nem szeretnek kapni, csak adni!!!! Akiknek ugyanakkora öröm egy egészséges gyermek születése, mint a mindenkori szülőknek!!! Akik mindent megtesznek azért, hogy komplikációmentes legyen a születés... Akik segédkezet nyújtanak az anyukáknak az első időkben!!! Akiknek hála, sokan bele sem gondolnak az élet nehézségeibe!!! Akik mindennap ugyanolyan erővel teszik a dolgukat!!! És akik most is közrejátszottak abban, hogy a kislány megszülethessen!!! Gratulálok, anyuka, egészséges lánygyermeknek adott életet!!!

Csecsemősírás, és szülői összeborulás... Könnyek, mosdatás, fektetés, nyugalom... Megkönnyebbülés, meghatódás, szeretet, öröm... Boldogság, szerelem!!! Ezt mind-mind kívánom Ördög Nóráéknak is!!!"

A végére pedig néhány remek tanács az olvasóknak: harcoljanak a kilók ellen dekákkal, érdeklődjenek a világ dolgai iránt, de ne higgyenek el mindent, amit az újságokban olvasnak!!!

Szólj hozzá!

Címkék: család bulvár műsorvezető magazin szülő kórház orvos olvasó szerelem gyermek boldogság fekete pákó kiszel tünde kereskedelem televízió stúdió nyugalom ördög nóra nánási pál x faktor


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr604969962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása