HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2010.11.23. 17:36 építészke

SZTÁRPÁR VOLT A SZOMSZÉDOM!!! - Jolán Angéla és Brad Pista Budán...

Hatalmas tragédia rázta meg az országot... Mi lesz velünk ezután???

Elhagyott ugyanis minket "Brangelina", azaz Angelina Jolie és Brad Pitt... Párizsba utaztak, hogy aztán egy kis pihenő után Szerbiában folytassák a színésznő első filmjének további munkálatait... Felfoghatatlan az az űr, amit maguk után hagytak... Kiürült budai luxusingatlan, elhagyott iskolai pad, fényképre éhes paparazzik megkövült maradványai maradtak utánuk mindenhol... És néhány üres bulvárújság-címlap, melyet arra tartogattak az arra érdemes és szemfüles főszerkesztők, hogy a legjobb paparazzi-fotókat illesszék majd be - számítógép segítségével - a megfelelő helyekre... Ezek a helyek azonban örökre kihasználatlanok maradnak, mert nincsenek többé kis hazánkban a nagy sztárok...

Nem járnak leszegett fejjel a Rózsák tere környékén, nem bérelnek milliókért budai villát, nem járatják a gyerekeket elit-iskolába, nem sétálnak andalogva a Margitszigeten, és még sorolhatnám azokat a körülményeket, melyek örökre megváltoztatták Magyarország megítélését és helyét a világban... Hiszen, amikor a 'The Sun' című angol magazinban megjelent egy fénykép Angelináról, amint egy poros lakásbelsőben instruálja leendő filmjének szereplőit, több szigetországbeli ordított fel: "Nézd már, Magyarországon forgat a világhírű színésznőcske!" Mi ez, ha nem világhírnév???

De minden csoda három napig tart, úgyhogy - reméljük - "Brangelina" hiányát is hamarosan fel fogja dolgozni az ország... Könnyű dolgunk is lesz ezzel, hiszen itt van nekünk az RTL Klub-on a 'Való Világ 4.', illetve a TV2 új vetélkedője 40 millió forintért... Szóval, elkeseredésre semmi ok, arccal a vasút felé, de csak akkor ha megszűnt szárnyvonalról van szó... Különben, vigyázz, mert jöhet a vonat!!!

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub tv2 újság bulvár magyarország margitsziget párizs színésznő szerbia főszerkesztő buda tragédia angelina jolie brad pitt brangelina való világ the sun sztárpár jolán angéla brad pista


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr912456960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása