HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2010.05.24. 22:33 építészke

A magyar Madonna, azaz Szűcs Judith "sztárgázsiért" vetkőzne csupán...

Ha nyomon követte valaki tegnap este a Story 4 TV műsorát, akkor egy "nagyon érdekfeszítő" beszélgetést láthatott és hallhatott Szűcs Judith, Havas Henrik és Ómolnár Miklós között...

Az 'Esti sztori'-ban megtudhattuk ugyanis, hogy az egykori diszkó-királynőnek - akit eredetileg új és kisebb "műkeblei" miatt hívtak meg a fent említett urak a stúdióba - új férfi van az életében, aki - természetesen - nem magyar származású... Ezen kívül kiderült még, hogy autót már nem szeretne venni, annak viszont örülne, ha valaki meglepné eggyel, csak úgy... Miért is?

De ami a legmegdöbbentőbb volt számomra, az Szűcs Judith azon kijelentése, miszerint az új szilikon-melleit minimum 5 millió forintért mutatná meg valamelyik férfimagazinnak... Indoka: hiszen ő legalább ér ennyit... Szerintem, nem, és remélem, hogy ennyi pénzért egyik magazinban sem fogjuk viszontlátni a maga pőre valóságában (tekintettel arra, hogy az a bizonyos valóság, már nem is adatott, hanem csináltatott dolog)!!!

A '80-as évek közepén Madonna énekelte magáról, hogy ő bizony egy anyagias lány (Material girl). Ezen kijelentése mellé, tegnap estétől én Szűcs Judith-ot is odasorolnám... Azzal a különbséggel, hogy ő már inkább "woman", mint "girl"...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr232028856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása